Danske Spil A/S

Vandt 1.000.000 i Lotto: ”Min kæreste får lidt han kan investere – jeg er bedre til at shoppe”

Del

En kvinde fra Lyngby-Taarbæk Kommune nord for København vandt en million kroner via Lotto og Millionærgarantien. Pengene skal – på forskellige måder - gå til at forsøde tilværelsen for kvinden og hendes familie.

En corona-ramt kvinde fik sig for nyligt en tiltrængt opstrammer, da hun fra sygesengen tjekkede sin netbank for at se, om alt var, som det skulle være. Det var det ikke, men på den gode måde.

”Jeg loggede ind, og så stod der alt for mange penge! Jeg tænkte, hvad er nu det?” fortæller kvinden med et grin.

Det viste sig, at hun havde vundet en million kroner i Lotto via Millionærgarantien, og det var en fin trøst midt i corona-tågerne - men alligevel ikke helt nok til at kurere sygdommen.

”Det var dejligt! Men så skulle vi fejre det med champagne og sushi, som jeg hverken kunne spise eller drikke. Jeg tog tre stykker sushi og et nip af champagnen, og så måtte jeg gå i seng igen,” fortæller hun.

Siden er kvinden dog blevet rask igen, og hun har også allerede været ude for at købe lidt nyt til huset.

Både nogle nye stole og et nyt fjernsyn – men hun har faktisk indtil videre kun brugt af den opsparing, som hun havde stående, FØR hun blev millionær.

”Ja, for sådan en million kroner er sådan et flot rundt tal, så den har fået sin egen opsparingskonto, hvor den står nu,” siger hun.

Forsødelses-præmie

Det er dog ikke planen, at millionen får lov til at blive stående ret længe.

”De skal nemlig forsøde tilværelsen lidt. Mit ene barn skal have en gamingcomputer, og så skal pengene bruges til ferier og nogle af de sidste renoveringsprojekter i huset. Og måske også lidt ekstra til pensionen, så jeg ikke behøver at gå på arbejde til jeg er 90 år. Og så skal nogle af pengene måske også investeres lidt,” siger hun.

Det sidste overlader hun dog helt og holdent til sin kæreste.

”Det er sådan en drøm, min kæreste har. Han er bedre til at investere, så han får lidt, han kan investere. Jeg er lidt bedre til at shoppe,” siger hun med et grin.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum