Danske Spil A/S

Vandt 1 million kroner på skrabelod: ”Den følelse burde alle opleve!”

Del

Et skrabelod med en rund gevinst på en million kroner varmer både på økonomien og på humøret. Det kan en kvinde fra det sydvestlige Jylland tale med om, efter at hun for nyligt vandt hovedpræmien på skrabeloddet ’Tropefugle’.

En tropefugl i hånden er…. lige så god som en million kroner i banken: I hvert fald for en kvinde fra det sydvestlige Jylland, som for nyligt vandt den helt store gevinst på skrabeloddet ’Tropefugle’.

”Jeg havde købt skrabeloddet i Dagli’Brugsen, og jeg skrabede det, da jeg kom hjem. Og så fik jeg et chok!” fortæller kvinden, der med god, jysk snusfornuft har tænkt sig at bruge en stor del af pengene på sin pensionsopsparing.

”Ja, jeg synes, at det er bedst at bruge pengene til opsparingen. Men jeg er stadig meget glad,” siger hun.


Børnene skal også mærke det

Kvinden har voksne børn, og de skal naturligvis også mærke, at mor pludselig er blevet millionær.

”Ja, de får også nogle gaver,” siger kvinden – som understreger, at det faktisk ikke kun er pengene, hun er glad for i forbindelse med gevinsten.

Selv om hun har erfaret, at det er dejligt at have en hel frisk million stående på bankkontoen, så ved hun godt, at uanset, hvordan man vender og drejer det, så kan hun trods alt kun bruge pengene én gang – men følelsen af at vinde, derimod - den kan hun hive frem og varme sig ved, så tit det skal være:

”Jeg er bare glad, for jeg synes, at det er en god ting, en dejlig følelse. At vinde en million, det burde vi allesammen prøve at opleve. Det er en fantastisk oplevelse,” siger hun.

Om Quick

  • Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidlig kan vinde milliongevinster.
  • Quick har spil for enhver smag, både de små hurtige skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som BogstavjagtMega Quick og Millionjagten.
  • Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum