Danske Vandværker

Vandfolk til messe i Fredericia

Del

Ingen kan klare sig ret længe uden vand. Og når man leverer vand til danskerne, kræver det konstant fokus på drift, udvikling og lovgivning. Derfor samles omkring 80 virksomheder fra vandbranchen fredag 7. oktober i Messe C i Fredericia for at vise deres produkter frem for regionens vandværker.

Drikkevandsområdet er i konstant udvikling, og det er meget vigtigt, at vandværkerne holder sig up to date med både teknik, økonomi og lovgivning, for danskerne skal selvfølgelig blive ved med at tage rent vand i hanerne til en fornuftig pris som en selvfølge.

For at stille den nyeste viden til rådighed for landets vandværker arrangerer brancheforeningen Danske Vandværker messe i Fredericia for virksomheder, som leverer teknik og rådgivning til vandbranchen. Der bliver en masse at se på og høre om, for hver en centimeter i messehallen er fyldt ud med isenkram lige fra målere, ventiler, pumper og meget mere. Der har været meget stor fremgang i leverandørernes interesse for at købe et udstillingsvindue på messen.

De omkring 500 besøgende får også mulighed for at høre 10 foredrag, som handler om alt lige fra blødgøring af vand, kontrolsystem ved aflæsning af elektroniske vandmålere til cyber-angreb på vandværkets it. Også Rejseholdet fra Vand- og Naturforvaltning har meldt deres ankomst med aktuelle faglige temaer om vandforsyning på dagsordenen.

Danske Vandværkers messe er kun åbne for medlemmer, men pressen er selvfølgelig meget velkommen. Er der spørgsmål til arrangementet, så kontakt: Pressemedarbejder Dorthe G. Rasmussen, tlf. 5613 0332, mail: dr@danskevv.dk.

 Tid og sted:

Messen finder sted: Fredag 7. oktober 2016, Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia fra 09.00 til 16.00. Du kan læse mere om messen på danskevv.dk.

Nøgleord

Kontakter

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
Tlf. 5613 0332

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 22 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, som alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Konference: Hvem skal eje din el, dit vand og din varme?19.3.2018 13:53pressemeddelelse

I Danmark kan de fleste af os tage lys, vand og varme i vores hjem som en givet ting. Og det kan vi fordi, vi har en helt enestående forsyningssektor, der giver os lave priser og høj forsyningssikkerhed. Kan det så egentlig ikke være lige meget, hvem der ejer vindmøllelauget, vandværket eller varmeværket? Middelgrundens Vindmøllelaug, Danske Vandværker, Dansk Fjernvarme og Kooperationen mener nej. Vi er helt overbeviste om, at ejerskab gør en stor forskel især for samfundskritiske ydelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum