Danske Vandværker

Vandfolk til messe i Aars

Del

Når man leverer drikkevand af fremragende kvalitet til danskerne, kræver det konstant fokus på drift, udvikling og lovgivning. Derfor samles knap 100 virksomheder fra vandbranchen fredag 24. marts i Messecenter Vesthimmerland for at vise deres ypperste produkter frem for regionens vandværker. En af messens mange attraktioner er Waterville, der har besøgt Det Hvide Hus og er branchens løsning på nogle af amerikanernes vandproblemer.

Waterville på besøg  i Det Hvide Hus i Washington DC.
Waterville på besøg i Det Hvide Hus i Washington DC.

Drikkevandsområdet er i konstant udvikling, og det er meget vigtigt, at vandværkerne holder sig ajour med teknik, økonomi og lovgivning. For os i Danmark er det en selvfølge med rent drikkevand i hanerne til en fornuftig pris, og sådan skal det blive ved med at være.

For at stille den nyeste viden til rådighed for landets vandværker arrangerer brancheforeningen Danske Vandværker messe i Roskilde for virksomheder, som leverer teknik og rådgivning til vandbranchen. Messehallen er spækket med isenkram lige fra målere, ventiler, pumper til it-systemer, og der har været stor fremgang i leverandørernes interesse for at købe et udstillingsvindue på messen. De mere end 800 besøgende får også mulighed for at høre ni spændende foredrag, som handler om alt lige fra blødgøring af vand til elektronisk aflæsning af målere. Der er også mulighed for at møde Danske Vandværkers nye landsformand, Per Roth, og som noget helt nyt kan gæsterne opleve Lego-byen Waterville, der er den samlede danske vandbranches bud til løsning af amerikaners vandproblemer.

Tag med til Waterville
Repræsentanter fra Danmark tog Waterville med på vandtopmøde i Det Hvide Hus i 2016, og også her gav Waterville anledning til mange gode samtaler. I Det Hvide Hus spurgte amerikanerne nysgerrigt ind til LEGO-modellen, fordi den viser, hvordan den danske vandsektor fungerer. Waterville blev brugt til at demonstrere de løsninger, der kan hjælpe USA med at tackle deres udfordringer på vandområdet.

Tid og sted:
Fredag 24. marts, Messecenter Vesthimmerland, Messevej 1, 9600 Aars. 09.00 til 16.00. Du kan læse mere om messen på danskevv.dk.

Danske Vandværkers messe er kun åben for medlemmer, men pressen er selvfølgelig meget velkommen. Er der spørgsmål til arrangementet, så kontakt: Pressemedarbejder Dorthe G. Rasmussen, tlf. 5613 0332, mail: dr@danskevv.dk.

 

Nøgleord

Kontakter

Allan Weirup, direktør
Mobil 40 20 92 42

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
Mobil 26 70 71 06

Billeder

Waterville på besøg  i Det Hvide Hus i Washington DC.
Waterville på besøg i Det Hvide Hus i Washington DC.
Download
Waterville viser, hvordan den danske vandsektor virker.
Waterville viser, hvordan den danske vandsektor virker.
Download

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 22 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, som alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Danske Vandværker går med i ny tænketank25.4.2018 08:21pressemeddelelse

En række store og små medlems- og medarbejderejede selskaber og organisationer slår sig nu sammen for at stifte en tænketank, der skal styrke den demokratiske virksomhedsdrift i Danmark. Bag tænketanken står blandt andet store demokratiske virksomheder som COOP, Kooperationen, Arla, ENIIG, GF Forsikring og Danske Vandværker, men også mindre virksomheder som Logik & Co., Thorup Strand Kystfiskerlaug og Merkur andelskasse går med i den nye tænketank, som får navnet Demokratisk Erhverv.

Konference: Hvem skal eje din el, dit vand og din varme?19.3.2018 13:53pressemeddelelse

I Danmark kan de fleste af os tage lys, vand og varme i vores hjem som en givet ting. Og det kan vi fordi, vi har en helt enestående forsyningssektor, der giver os lave priser og høj forsyningssikkerhed. Kan det så egentlig ikke være lige meget, hvem der ejer vindmøllelauget, vandværket eller varmeværket? Middelgrundens Vindmøllelaug, Danske Vandværker, Dansk Fjernvarme og Kooperationen mener nej. Vi er helt overbeviste om, at ejerskab gør en stor forskel især for samfundskritiske ydelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum