Danske Vandværker

Vandet går i Nordjylland

Del

Ingen af os kan klare os ret længe uden vand. De forbrugerejede vandværker leverer drikkevand til halvdelen af befolkningen, hvilket kræver konstant fokus på drift, udvikling og lovgivning. Og derfor samles omkring 80 virksomheder fra vandbranchen fredag 11. marts i Messecenter Vesthimmerland.

Gennem mere end 100 år har de forbrugerejede vandværker leveret frisk vand til danskernes husholdninger, og da drikkevandsområdet er i konstant udvikling, er det meget vigtigt, at vandværkerne holder sig up to date med både teknik, økonomi og lovgivning. Det er vigtigt, at danskerne kan blive ved med at tage rent vand i hanerne til en fornuftig pris som en selvfølge.

Det er derfor, at brancheforeningen Danske Vandværker har arrangeret messe i Aars for de virksomheder, som leverer teknik og rådgivning til vandbranchen. Der bliver en masse at både se på og høre om, for hver en centimeter i messehallen er fyldt ud med isenkram lige fra målere, ventiler, pumper og meget mere.

På messen får deltagerne også mulighed for at høre 10 foredrag, der handler om alt lige fra blødgøring af vand til cyberangreb på vandværkets it. Også Rejseholdet fra Naturstyrelsen har meldt sin ankomst med vandforsyning og aktuelle faglige temaer om vandforsyning på dagsordenen.

Danske Vandværkers messe er kun åbne for medlemmer, men pressen er selvfølgelig meget velkommen. Er der spørgsmål til arrangementet, så kontakt: Pressemedarbejder Dorthe G. Rasmussen, mobil: 26707106, mail: dr@danskevv.dk.

Tid og sted:

Messen finder sted: Messecenter Vesthimmerland, Messevej 1, 9600 Aars fra 09.00 til 16.00. Du kan læse mere om deltagere og messen på danskevv.dk.

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, der alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand. 

Nøgleord

Kontakter

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
mobil 2670 7106

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 22 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk
Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchen industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheorganisation, der alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Det lysner for beskyttelsen af de boringsnære områder24.8.2018 13:46pressemeddelelse

I går, torsdag 23. august, var der samråd i Miljø- og Fødevareudvalget. Emnet var de mange pesticider, som er fundet i vores grundvand i den seneste tid. Danske Vandværker arbejder for et fuld stop for brug af pesticider i de boringsnære beskyttelsesområder. Nu ser det ud til, at det arbejde bærer frugt, da miljøminister Jakob Ellemann-Jensen under samrådet sagde, at han er åben for at indføre stramninger på pesticidområdet til gavn for drikkevandet.

Cyberhysteri – ingen grund til nervøsitet for det danske drikkevand20.7.2018 13:23pressemeddelelse

At de danske vandværker ikke er omfattet af regeringens nye cyberstrategi skaber ingen bekymring hos Danske Vandværker, der med sine knap 2.000 medlemmer leverer næsten hvert andet glas drikkevand til danskerne. Vandværkernes evne til at forsyne borgerne med drikkevand er ikke truet af cyberkriminelle, som det ellers fremgår af Jyllands-Posten i dag fredag. Her fremføres det blandt andet, at fordi nogle it-hackere har skaffet sig adgang til et vandværks SCADA-styresystem, vil det udgøre en trussel mod danskernes drikkevandsforsyning. Dette vil kun medføre et midlertidigt stop eller en uregelmæssighed i vandforsyningen, der straks vil blive opdaget og rapporteret til vandværket.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum