Hjørring Kommune

Valgkampen indtager Naturmødet 2019

Del

Torsdag den 23. maj kl. 14.00 åbner naturens eget folkemøde for 4. gang i Hirtshals. Midt i en valgkamp med natur og klima som et af hovedtemaerne er der massiv deltagelse af kandidater til både folketings- og Europaparlamentsvalget.

Naturmødet 2019 åbnes i fællesskab af Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen og miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen fra Venstre.

Torsdag den 23. maj kl. 17.00 danner Naturmødets hovedscene Thunderdome ramme om en partilederrunde med toppolitikerne fra Christiansborg. Naturmødets ungepanel står klar til at stille de kritiske spørgsmålstegn i valgkampens måske vigtigste partilederrunde: Den store natur- og klimadebat.

Fredag den 24. maj kl. 12.00 tørner en række EP-kandidater sammen til en debat om natur og miljø i EU-perspektiv.

Med over 40 deltagende folketings- og EP-politikere rykker valgkampen for alvor til Hirtshals. Blandt andet på grund af partilederrunden er sikkerhedsniveauet på Thunderdome i år ekstra højt. Det kan godt give kø, og det er derfor en god idé at komme i god tid til de debatter man gerne vil opleve.

Naturmødet 2019 bliver det hidtil største med over 300 debatter og aktiviteter, 85 stande og et forventet publikumstal på op mod 30.000.

Kontakter

Naturmødechef Jesper Lauritsen
Tlf. 4122 6543
jesper.lauritsen@hjoerring.dk

Billeder

Links

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Stærkt samarbejde bringer lægehus i Hirtshals tættere på at blive til virkelighed10.9.2019 08:27:07 CESTPressemeddelelse

- Det stærke og tætte samarbejde, vi har med de nuværende praktiserende læger i Hirthals, er helt afgørende i forhold til planlægge og bygge et nyt lægehus. Det er fantastisk, at vi arbejder frem mod et fælles mål og nu kan skimte et nyt lægehus i byen, siger formand for Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget, Per Møller (C). De praktiserende læger i Hirtshals og Hjørring Kommune har igennem længere tid arbejdet for at sikre bedre lægedækning i Hirtshals. Da Sundheds- og Ældreministeriet opslog en pulje på 200 mio. kr. til moderne læge- og sundhedshuse, var der derfor et fælles ønske at søge om midler til etablering af et nyt lægehus i Hirtshals. I tæt samarbejde med de praktiserende læger fik Hjørring Kommune udarbejdet en puljeansøgning, hvilket resulterede i økonomisk støtte til projektet. Derudover har Hjørring Kommune valgt at finansiere den resterende del af projektet. - Det er så vigtigt, at vi prioriterer den helt nære sundhed og den tryghed, der ligger i at have en praktiserend

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum