Hjørring Kommune

Valgkampen indtager Naturmødet 2019

Del

Torsdag den 23. maj kl. 14.00 åbner naturens eget folkemøde for 4. gang i Hirtshals. Midt i en valgkamp med natur og klima som et af hovedtemaerne er der massiv deltagelse af kandidater til både folketings- og Europaparlamentsvalget.

Naturmødet 2019 åbnes i fællesskab af Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen og miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen fra Venstre.

Torsdag den 23. maj kl. 17.00 danner Naturmødets hovedscene Thunderdome ramme om en partilederrunde med toppolitikerne fra Christiansborg. Naturmødets ungepanel står klar til at stille de kritiske spørgsmålstegn i valgkampens måske vigtigste partilederrunde: Den store natur- og klimadebat.

Fredag den 24. maj kl. 12.00 tørner en række EP-kandidater sammen til en debat om natur og miljø i EU-perspektiv.

Med over 40 deltagende folketings- og EP-politikere rykker valgkampen for alvor til Hirtshals. Blandt andet på grund af partilederrunden er sikkerhedsniveauet på Thunderdome i år ekstra højt. Det kan godt give kø, og det er derfor en god idé at komme i god tid til de debatter man gerne vil opleve.

Naturmødet 2019 bliver det hidtil største med over 300 debatter og aktiviteter, 85 stande og et forventet publikumstal på op mod 30.000.

Kontakter

Naturmødechef Jesper Lauritsen
Tlf. 4122 6543
jesper.lauritsen@hjoerring.dk

Billeder

Links

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Tag plads ved bordet sammen med os – og udvikl din kommune!13.5.2019 14:54:34 CESTPressemeddelelse

Sådan lyder opfordringen fra politikerne til borgerne i Hjørring Kommune. Fra i dag og fire uger frem har alle mulighed for at komme med i to arbejdsgrupper sammen med politikere fra Udvalget for strategisk by- og landsdistriktsudvikling. - Det er både vigtigt og afgørende, at vi som politikere ikke blot lytter, men også tager snakken og dialogen med borgerne. Vi glæder os til at sætte os ved bordet sammen med dem. Det bliver en ny og spændende måde at arbejde på, siger Tim Jensen (S), udvalgsformand for Strategisk by- og landdistriktsudvikling. De to arbejdsgrupper har hver sit emne og dermed fokus. Den ene, ”Boligliv”, skal arbejde med hvilke boliger vi i fremtiden skal bo i, og de forskellige måder vi vil bo på. I den gruppe får seks borgere mulighed for at være med. I den anden gruppe, ”Kystliv”, er der fokus på kommunens kyststrækning, hvordan den skal udvikle sig og samtidig tage hensyn til kystbyernes forskelligheder. Der er plads til fire borgere i den gruppe. I hver gruppe er

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum