Brandhouse

Valentinsdag har for alvor fået fat i danskerne – og især i de ungeDel

Torsdag 14. februar er det Valentinsdag, og kærlighedsdagen har for alvor bidt sig fast hos danskerne. Interflora melder om en fremgang på hele 73 pct. fra 2013 til 2018, og salget forventes, ifølge administrerende direktør Søren Flemming Larsen, endnu større i år. Mærkedagen får mere og mere fat i de unge, men dagen er også en oplagt mulighed for dem, der er ældre, til at ruske op i romantikken.

Trods behørig dansk skepsis over nye – og især amerikanske – traditioner, har danskerne for alvor taget kærlighedsdagen Valentinsdag til sig. Det er især det yngre (og nok nyforelskede) danskere, som fejrer deres kærlighed med gaver, middage og biografture.

På blot fem år er dagen salgsmæssigt steget med 73 pct. hos Interflora – herunder en stigning med hele 30 procent sidste år. Og trods den store fremgang så forventer blomster- og gavekæden at endnu flere danskere vil sende hinanden kærlige hilsner i år.


”Danskerne har taget Valentinsdag til sig, og sidste år oplevede vi – alene på interflora.dk – en fremgang på 30% i salget på mærkedagen. Blomster er kærlighedens sprog, og med mærkedagens blomstrende popularitet forventer vi i år igen en fremgang i salget,” siger Søren Flemming Larsen.

Valentinsdag er for os alle
Ifølge en rapport fra Dansk Erhverv er det hele 39 pct. af de unge under 30 år, som har taget mærkedagen til sig, men hos Interflora oplever man også, at ’de ældre’ benytter dagen til at hylde kærligheden.

”Mærkedagen er for dem, der gerne vil hylde kærligheden og give deres nærmeste ekstra opmærksomhed. De senere år har dagen for alvor bidt sig fast hos de unge og nyforelskede, men i en travl hverdag fyldt med praktiske gøremål, kan mærkedagen være en god anledning for os alle til at huske på romantikken og den livslange kærlighed,” siger Søren Flemming Larsen.

Interflora har igen i år udvidet deres deadline på Interflora.dk for bestillinger af blomster helt frem til klokken 16:00 på Valentinsdag, og bestræber sig på at levere inden kl 18. Sidder kæresten på kontoret så opfordrer Interflora til at bestille i god tid, så den når frem i tide.

For yderligere information, kontakt venligst

  • Søren Flemming Larsen, administrerende direktør/partner, Interflora Danmark, tlf. 23 69 12 29
  • Thomas Schmidt Jørgensen, PR-kontakt, Brandhouse PR, tlf. 26 70 77 14

Nøgleord

Billeder

Information om Brandhouse

Brandhouse
Middelfartgade 17
2100 København Ø

http://www.brandhouse.com

Om Interflora

Interflora er en verdensomspændende organisation, der personligt leverer blomster- og gavehilsner på tværs af landegrænser. Organisationen blev stiftet ved en verdenskongres i København i juli 1946. I Danmark tæller Interflora over 400 butikker, der dækker hele landet og sælger alt fra blomster, chokolade, vin og specialiteter. Interflora Danmark, som ejes af Danske Blomsterhandlere, har en webshop på www.interflora.dk.

Vedhæftede billede er til fri, redaktionel afbenyttelse.

Tal fra Dansk Erhverv om Valentinsdag 2018:

  • 24% af danskerne planlægger at fejre Valentinsdag
  • 16% planlægger at spise en god middag med deres nærmeste derhjemme, mens 10% planlægger at købe blomster
  • 39% af danskerne mellem 18-30 år fejrer Valentinsdag

Fakta om Valentinsdag fra Interflora:

  • Interfloras leveringer af blomster, chokolade osv. på Valentinsdag er steget med 73% fra 2013 - 2018
  • Alene fra 2017-2018 er salget steget med 29%
  • I år forventer man 10% fremgang i antal af ordre i forhold til sidste år.

Følg pressemeddelelser fra Brandhouse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Brandhouse

Husk dem, du ikke holder jul med21.11.2016 08:00:00 CETPressemeddelelse

Julen er over os, og de fleste familier kan se frem til at mødes og hygge sig med hinanden. Men man kan ikke være alle steder på én gang, og mange har ikke mulighed for at være sammen med dem, de elsker og tænker på juleaften. En ny film fra Interflora får danskerne til at huske på dem i familien, de ikke har mulighed for at holde jul sammen med. Det er samtidig også håbet, at filmen skal få os til at skænke en tanke til de mange tusinde danskere, der holder jul alene. ”Julen er en tid, hvor travlheden for en tid lægges på hylden og vi endelig kan bruge tid og hygge os sammen med dem, vi elsker,” fortæller Søren F. Larsen, der er administrerende direktør hos Interflora. ”Men for mange er det også en følelsesladet aften, hvor vi savner dem, vi ikke har mulighed for at være sammen med.” Mange kender fx til dilemmaet omkring fejring af julen, hvor man hvert år ikke kan undgå at skuffe den del af familien, man ikke kan fejre jul sammen med – enten på grund af komplicerede familieforhold, f

NEYE donerer 10 millioner kroner til to danske kræftforskere14.11.2016 08:00:00 CETPressemeddelelse

To danske kræftforskere har modtaget 10 mio. kr. fra den 135-årige taske- og kuffertkæde, NEYE, som hvert år donerer overskuddet fra salget i deres butikskæde til kræftforskningen i Danmark. Donationerne går denne gang til den internationalt anerkendte professor Anja Groth og den nyudnævnte professor Simon Bekker-Jensen, som begge forsker i, hvordan man kan stoppe kræftcellers evne til at reparere sig selv. Formålet er at få kræftceller og kræftsvulster til at gå til grunde.

Netto vil bekæmpe 400.000 tons madspild31.5.2016 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Netto vil nu bekæmpe madspild, der hvor problemet er størst, nemlig de op mod 400.000 tons mad, der årligt smides ud i butikker, i produktionen og på fødevareindustriens lagre. Med en ny app, som kan bruges i alle danske fødevarebutikker, vil Netto hjælpe danskerne med at dele overskudsvarer, som ellers risikerer at blive smidt ud. Samtidig indleder Netto nu et strategisk samarbejde med fødevareBanken, som gør det muligt for foreningen at blive landsdækkende i arbejdet med at hente overskudsmad i industrien og sende den til socialt udsatte børn, unge og voksne over hele landet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum