Aabenraa Kommune

Vågetjenesten og Headspace modtager Aabenraa Kommunes coronapris 2021

Del

Som en anerkendelse af en særlig frivillig og social indsats under coronapandemien uddeler Aabenraa Kommunes social- og sundhedsudvalg Coronaprisen 2021 til Vågetjenesten og Headspace.

Vågetjenesten i Røde Kors Aabenraa samt Headspace Aabenraa anerkendes begge for at have gjort en særlig indsats for at fastholde det frivillige og sociale arbejde gennem nyskabende aktiviteter i en svær tid med COVID-19. Dertil lægges der vægt på, at foreningerne gennem nye samværsformer har fastholdt fællesskabet mellem borgere og medlemmer.

Det er kriterierne for at modtage Coronaprisen 2021, som uddeles af Aabenraa Kommunes social- og sundhedsudvalg.  

- Efter uddeling af §18-midler til lokale foreninger og frivillige var der 50.000 kroner tilbage, som endnu ikke var delt ud. På forslag fra Frivillighedsrådet besluttede vi i udvalget at oprette Coronaprisen 2021 med 25.000 kroner til to foreninger, siger formand for social- og sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen og fortsætter:

- Ud af en flot kandidatliste med 12 ansøgninger er Vågetjenesten og Headspace udvalgt for deres særlige indsats i en svær tid. Vågetjenesten har på trods af COVID-19 fastholdt samme høje standard for at være en vågende sjæl i den sidste tid. Antallet af vågende timer er på niveau med år uden COVID-19, hvilket er forbilledligt. Headspace har taget nye online-metoder til sig i arbejdet med at nå de unge borgere, der også i en pandemi har haft brug for nogen at tale med, og det er i høj grad de frivilliges ekstra flid, der belønnes.

De 25.000 kroner skal anvendes til foreningens frivillige og sociale arbejde til gavn for flest mulige borgere.

Kontakter

Formand Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen, tlf.: 29 13 32 92, e-mail: kmol@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum