Vær din egen kontrolcentral og overvåg selv hjemmet

Del

Spar de dyre alarmselskaber væk og vælg i stedet en privatalarm med en app med indbygget kontrolcentral.

Rigtig mange danskere ønsker at beskytte deres hjem og værdifulde ejendele på bedste vis. Derfor vælger mange en privatalarm med en tilhørende kontrolcentral. Men det behøver du ikke længere, da du selv kan være din egen kontrolcentral.

At have en privatalarm i dit hjem er en god investering, da den kan virke præventivt overfor ubudne gæster. Mens mange allerede har en privatalarm i hjemmet, er der også mange, som vælger det fra på grund af den dyre pris.

I dag behøver det dog ikke at være dyrt at beskytte din bolig mod eventuelle indbrudstyve. Du kan nemlig vælge at gå udenom de store alarmselskaber med en kontrolcentral tilknyttet samt dyre abonnementer og i stedet vælge en anden løsning, hvor du er din egen kontrolcentral.

Spar de dyre alarmselskaber væk og vælg i stedet en privatalarm med en app

Der er ingen grund til at købe dig fattig i et dyrt alarmsystem eller betale for et dyrt alarmabonnement hver måned. Hos SD Teknik kan du nemlig få en privatalarm i høj kvalitet uden abonnement, hvor du ejer dit alarmsystem.

Vælger du denne løsning, medfølger der altid en gratis Trueconnect+ app til privatalarmen. Takket være denne smarte og brugervenlige app opnår du mange fordele, hvoraf en af disse er, at du ikke behøver en kontrolcentral.

Med hjælp fra din mobiltelefon kan du nemlig være din helt egen kontrolcentral. Via appen kan du gemme og se live billeder, se om alle døre og vinduer er lukket, sørge for en nem til- og frakobling samt verificere indbruddet med en billedserie på tre billeder pr. fotodetektor.

Det vil sige, at hvis din privatalarm detekterer noget, tager den selv tre billeder og sender til appen. Du kan herved få direkte billeder af dit hjem, hvis der er ubudne gæster på besøg.

Hvis du skulle ønske en kontrolcentral, er der stadig mulighed for det med en privatalarm fra SD Teknik. Du kan eksempelvis få et abonnement til Securitas’ kontrolcentral til 179 kroner om måneden.

Skræddersy din egen løsning og få en køreklar privatalarm med app ved modtagelse

Med en privatalarm med app fra SD Teknik er du sikret en professionel og køreklar løsning ved modtagelse af alarmsystemet. Din privatalarm er færdigprogrammet, så du kan sætte den op nemt og hurtigt på under 30 minutter.

På grund af appen er det yderligere muligt selv at vedligeholde din alarm. Hos mange alarmselskaber skal du have en montør ud og fikse problemet, men her fortæller appen dig, hvad der er galt. Kommer der for eksempel en batterifejl, vil appen skrive præcis, hvad du skal gøre.

Tidligere kunne alarmer ikke vise dig, hvad der var galt. Men appen fortæller dig alt, som de store alarmselskaber bruger en kontrolcentral til. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at være et teknisk geni for at bruge den.

Styr dit intelligente hjem via din alarmløsning

Når du ikke er hjemme, er det en fordel at kunne fjernstyre lyset i dit hjem. Dette kan du nemt gøre med en privatalarm og den medfølgende app fra SD Teknik, da alarmen er kompatibel med både Philips Hue, Osram og visse Ikea Trådløs.

Appen giver dig mulighed for at benytte dig af Smart Home-styring både manuelt eller ved tidsstyring. Du kan eksempelvis sætte alarmen til at styre lyset i din bolig, når du er på ferie i en uge eller to.

Det vil altså sige, at lige meget om du er på ferie i en længere periode eller på arbejde i en dag, kan du altid, med selve appen, tjekke din bolig og sikre dig, at alt er lige præcis, som det skal være.

Ydermere er det muligt at åbne og lukke en garageport eller en markise ved hjælp fra et trådløst relæ. Trueconnect+ appen samler det hele et sted, så det er langt nemmere for dig at holde styr på.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om SD Teknik - Alarm og videoovervågning

SD Teknik - Alarm og videoovervågning
Åkandehaven 140
2765 Smørum

20 96 13 38https://www.sdteknik.dk/

Mange års erfaring med privatalarmer

SD Teknik har over 20 års erfaring med alarmsikring for private. De sidste 5 år har SD Teknik kørt selv som alarmpartner for TrueGuard Alarm. Det har gjort det muligt at tilbyde en fleksibel alarmløsning, hvor kunder kan til- og fravælge forskellige løsninger alt efter behov.

I dag vælger de fleste kunder hos SD Teknik ikke at have en alarm med et abonnement fordi, at systemerne er så driftssikre og nemme. I stedet er du din egen kontrolcentral med appen, hvor det hele er trådløst og internetstyret.

Følg pressemeddelelser fra SD Teknik - Alarm og videoovervågning

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SD Teknik - Alarm og videoovervågning