DI Lolland-Falster

Væksten kommer ikke uden om Lolland-Falster

Del

I smørhullet på aksen midt mellem København og Hamborg ligger Lolland-Falster. Derfor mener vi i erhvervslivet, at væksten i bogstavelig forstand ikke kommer udenom Lolland-Falster. Men hvordan sikrer vi det, og hvad skal der til. De spørgsmål belyser DI Lolland-Falster på sit kommende erhvervstræf.

Pressen inviteres til:

”Vækst og udvikling på Lolland-Falster - centralt mellem Hamborg og København”
DI Lolland-Falster Erhvervstræf 2018,
Tirsdag den 8. maj 2018 kl. 15.30 - 18.30,
Engestofte Gods, Søvej 10, 4930 Maribo

På erhvervstræffet kommer regionsrådsformand Heino Knudsen, Region Sjælland, og fortæller om samarbejdsaftalen med Hamborg om Greater Copenhagen, og hvad det betyder for Lolland-Falsters virksomheder.

Branchedirektør Michael Svane fra DI Transport har fulgt danske infrastrukturprojekter i årtier, og på erhvervstræffet giver han indsigt i, hvad der sker i den nærmeste fremtid af betydning for området.

På erhvervstræffet er der også debat med politikere og embedsmænd om de brandaktuelle spørgsmål i området: Hvordan skaber vi erhvervsudvikling her på egnen, som holder fremover? Og hvordan håndterer vi udfordringerne med mangel på kvalificeret medarbejdere?

Head of Blades på MHI Vestas Bo Vermund Jensen fortæller om, hvad virksomheden gør for at tiltrække dygtige medarbejdere, mens adm. direktør Allan Feldt, SEiMEi, fortæller, hvorfor han blev tiltrukket af ideen om at lægge sin virksomhed på Lolland-Falster.

Og så gemmer der sig som altid en god menneskelig historie bag den årlige lærlingepris, som overrækkes til et ungt menneske fra egnen, som har gjort en forskel – og dermed givet sit bidrag til at væksten ikke kommer uden om Lolland-Falster.

Se hele programmet her

 Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Pressen kan melde sig til erhvervstræffet, og få yderligere oplysninger hos: Kristian Birkegaard, tlf. 6060 0547, krbi@di.dk, eller pressekoordinator Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, boh@di.dk

Billeder

Information om DI Lolland-Falster

DI Lolland-Falster
DI Lolland-FalsterFor yderligere information om DI Lolland-Falster:

Konsulent Stephanie Joy Hansen
Mail: stjh@di.dk
Tlf. 3377 3988
Mobil: 3125 0720

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Lolland-Falster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Lolland-Falster

Vinderen af DI Lolland-Falsters Initiativpris 2018: Måske er vi modige!17.10.2018 15:00:00 CESTPressemeddelelse

Raaco i Nykøbing Falster har igennem mange år satset på nye markeder og nye produkter. Virksomheden har viljen til omstilling og det nødvendige mod til at gå nye veje. Det har blandt andet resulteret i, at flyproducenten Airbus nu er blandt kunderne. Onsdag eftermiddag blev det belønnet med DI Lolland-Falsters initiativpris 2018, som i år særligt har fokus på virksomheder med mod.

Erhvervsklima: Lolland-Falster stormer frem3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Guldborgsund Kommune fortsætter sidste års markante fremgang og Lolland Kommune rykker nu også kraftigt frem i DI´s årlige erhvervsklimaundersøgelse, hvor landets kommuner bliver sammenlignet. Guldborgsund kommune rykker 27 pladser frem i Lokalt Erhvervsklima 2018 og ligger nu i den øverste tredjedel som nummer 31. Lolland kommune rykker 25 pladser frem til en plads i midterfeltet til nummer 52. Dermed rykker Lolland-Falster samlet set mest frem af de 19 områder i Danmark, som DI arbejder med. Ny formand for DI Lolland-Falster Kim Frimann roser de to kommuner: - Begge kommuner arbejder seriøst og målrettet med erhvervsservice og erhvervsudvikling bl.a. via Business Lolland-Falster. Derudover rykker de store infrastrukturprojekter nu for alvor, og det smitter også af, tror jeg. Vi har mulighederne for her midt mellem Hamborg og København at skabe et nyt bæredygtigt tyngdepunkt for produktion, som kommer alle til gode. Den chance er vi i gang med at gribe sammen, siger Kim Frimann. Under

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum