Region Sjælland

Vaccinationstider åbnes løbende

Del

Borgere oplever at gå forgæves, når de vil ind og bestille en tid til vaccination. Det skyldes, at der kun åbnes det antal tider, der er leveret vacciner til.

Mange ældre borgere har den seneste tid modtaget en invitation via e-Boks eller brev til at blive vaccineret. Men når de logger ind på www.vacciner.dk, eller når borgere fritaget for NemID ringer til Region Sjællands Corona Callcenter for at bestille tid, går en stor del af dem forgæves i øjeblikket.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at folk går forgæves og må vente på at få en tid. Vi står klar til at vaccinere borgerne, så snart vi har vaccinerne. Der åbnes løbende op for vaccinationstider, og det gøres i takt med, at vi modtager vaccinerne. Det betyder lidt forenklet, at når vi får 500 vaccinedoser ind, så åbner vi tilsvarende antal tider rundt om i regionen, siger Trine Holgersen, direktør for Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland, og fortsætter:

- Lige nu er det et meget begrænset antal vacciner, vi modtager, sammenlignet med den store opbakning, der er til at blive vaccineret. Samtidig skal vi også huske, at vi snart begynder at vaccinere plejehjemsbeboere 2. gang, og det vil også betyde, at en betydelig del af vores vaccineleverancer går til revaccination af dem den næste tid, siger Trine Holgersen.

Region Sjælland er ligesom resten af regionerne i gang med at vaccinere borgere, der er over 65 år, som både får praktisk hjælp og personlig pleje i eget hjem. De har modtaget en besked i e-Boks eller modtaget et almindeligt brev med posten om tilbuddet til at blive vaccineret.

Borgere i målgruppen, der selv kan transportere sig til et vaccinationscenter, kan bestille tid på www.vacciner.dk. Har man ikke NemID, skal man bestille tid telefonisk. Ring kun, hvis du IKKE har Nem-ID og har modtaget brevet med tilbud om vaccination. Tidsbestilling for borgere UDEN Nem-ID i Region Sjælland kan ringe til 70 20 42 33 alle dage klokken 9.00-12.00 og 13.00-19.30.

Hvis der ikke er flere ledige tider, vil det blive oplyst via en telefonsvarer, når man ringer op. Det er på nuværende tidspunkt ikke teknisk muligt at give beskeden til de borgere, der allerede er i telefonkøen, men regionen arbejder på en løsning.

Du kan læse nærmere og finde svar på en lang række spørgsmål om vacciner og Region Sjællands vaccinationsindsats på www.regionsjaelland.dk/vaccine

Kontakter

Trine Holgersen, direktør i Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland, 21 16 23 45
Faktuelle spørgsmål rettes til Pressevagten, 57 87 50 52

Links

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Klar besked til transportministeren: Sjælland vil have motorvej til Kalundborg og Næstved og styrke den kollektive trafik26.2.2021 07:00:00 CETPressemeddelelse

Som optakt til Folketingets kommende forhandling om infrastruktur og grøn mobilitet mødes sjællandske politikere, Novo Nordisk Kalundborg, Ardagh Glass Holmegaard og repræsentanter fra fagbevægelsen fredag med transportministeren med entydigt budskab: Sjælland står sammen om at få mere motorvej og kollektiv trafik og styrke grøn omstilling i transporten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum