Billund Kommune

Vaccinationsklinik i Billund åbner 22. april

Del

Den lokale vaccinationsklinik i Billund åbner første gang torsdag den 22. april.

Nu får borgerne muligheden for at bestille tid til vaccination i Billund mod COVID-19. Torsdag den 22. april slår vaccinationsklinikken i Billund Idrætscenter således dørene op for offentligheden.

I første omgang vil der blive vaccineret i Billund hver torsdag indtil sommerferien, og forventningen er, at op mod 500 borgere kan blive vaccineret pr. gang. Når vaccineleverancerne stiger, vil der også blive kigget på muligheden for flere åbningsdage.

Der er netop åbnet for tider til vaccinationen i Billund på vacciner.dk. Der bliver indtil videre kun vaccineret med Pfizer-vaccinen i Billund. Derfor skal man både have modtaget en indkaldelse til vaccination i e-Boks eller postkassen, og man skal være godkendt til Pfizer-vaccinen, før man kan booke en vaccinationstid i Billund. Hvilken vaccination, man er godkendt til, fremgår man logger ind på vacciner.dk. Når man booker i Billund, booker man tid til både første og anden vaccinationsstik.

I første omgang er der åbnet for at bestille tider på følgende torsdage: 22. april, 29. april, 27. maj, 3. juni og 10. juni. De øvrige torsdage er til revaccination.

Tider skal bestilles med Nem-ID på vacciner.dk. Har man ikke Nem-ID, kan man ringe til Region Syddanmarks corona-callcenter på telefon 99 44 07 17 for at få hjælp til at booke vaccinationstid. Telefonen er åben fra klokken 8-18.

Vaccinationsklinikken ligger i Billund Idrætscenter, hal 2, Kærvej 501, 7190 Billund.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum