Business Wire

UT-MYHERITAGE

Del

MyHeritage lancerer ny tjeneste, hvor de 81 mio. brugere får bedre mulighed for at hjælpe hinanden med slægtsforskning

MyHeritage , der er det førende system til at finde, gemme og dele brugeres slægtshistorie, præsenterer i dag tjenesten MyHeritage Community, der er udviklet til at skabe dynamisk samarbejde om slægtshistorie mellem alle brugerne. Den nye tjeneste er et billedorienteret forum, der er en del af hjemmesiden. Det går ud på, at brugerne kan hjælpe hinanden med at løse de forskellige udfordringer om slægtsforskning, som man uvilkårligt støder på undervejs. Det kan eksempelvis være at få oversat dokumenter, at få tydet håndskrevne breve, identificeret ukendte personer på fotografier og finde forfædre, der af den ene eller anden grund har holdt sig ude af syne.

Der er multimedier i denne udgave af Smart News. Se hele udgaven her: http://www.businesswire.com/news/home/20160419006155/da/

Med sine 81 millioner registrerede brugere og 42 understøttede sprog er MyHeritage et særdeles godt mødested for folk, der er nysgerrige efter at forsøge at løse mysterierne i familien sammen med andre for at få dem frem i lyset. Med den nye tjeneste kan en MyHeritage-bruger sende en forespørgsel ud til de andre brugere, få ekspertråd fra andre og udnytte de øvrige brugeres sprogfærdigheder og kendskab til lokale forhold. Her er et eksempel: En bruger i USA med rødder i Tyskland kan lægge et billede op af en forfaders håndskrevne brev formuleret på det gamle tyske kursivsprog Kurrent og bede om hjælp til at tyde det. En sprogkyndig bruger fra Tyskland, der er interesseret i at hjælpe, har derefter mulighed for at oversætte det og eksempelvis tilføje førstehåndsviden om den by, hvor brevet er skrevet.

Frivillighed repræsenterer en meget stor værdi i slægtsforskningens verden. Et andet eksempel på dette kan være en bruger, der sender et spørgsmål om sine slægtninge fra en bestemt region i Italien og derefter modtager konkret info om adressen på det kontor, som hun skal kontakte for at få de ønskede informationer. Eller det kan være en bruger, der spørger en anden bruger, om vedkommende kunne have tid og lyst til at oversætte et dokument fra en portugisisk kirkebog til engelsk. Og man kan forestille sig både lignende og helt anderledes muligheder for at yde hinanden uvurderlig stor assistance til at komme tættere på sin slægts historie.

”Min definition af en rigtig slægtsforsker er en person, der efter at have udforsket sine egne familieforhold, giver sig i kast med at bruge sin viden til også at hjælpe andre personer med at udforske slægtstræer – simpelt hen fordi han eller hun er så interesseret og engageret i området,” siger Gilad Japhet, der er grundlægger af MyHeritage og CEO i virksomheden. ”Mange slægtsforskere er desuden kendetegnet ved at være generøse mennesker med både deres tid og viden og derudover ivrige efter at hjælpe andre, hvilket gør den nye service meget brugbar og effektiv.”

MyHeritage Community er gratis og findes her: www.myheritage.com/community

Om MyHeritage

MyHeritage er det førende system til at finde, gemme og dele brugeres slægtshistorie. MyHeritage bestræber sig på at være teknologisk førende for at gøre slægtsforskning til en aktivitet, der er tilgængelig for alle og som giver hurtige fremskridt. Det globale brugerunivers har adgang til et stort bibliotek af historiske data, en omfattende samling af slægtstræer og særdeles avancerede søgeteknologier og matchteknologier. MyHeritage anvendes af mange millioner familier, der på en nem måde kan dele familiens historie til glæde for både nutidens familiemedlemmer og for fremtidens generationer. MyHeritage findes på 42 sprog. www.myheritage.com

Contact:

MyHeritage
Aaron Godfrey, 13475427902,
VP Marketing
aaron@myheritage.com
eller
Susanne Hacke, 28 12 04 16
sh@prpartner.dk

Link:

ClickThru

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com