Business Wire

UT-MYHERITAGE

Del

MyHeritage indeholder nu også mulighed for at bruge lydoptagelser til at bevare de gode familiehistorier

MyHeritage , der er det førende system til at finde, gemme og dele brugeres slægtshistorie, løfter nu sløret for en helt ny funktion, som giver mulighed for at skabe lydoptagelser med en mobil app.

Der er multimedier i denne udgave af Smart News. Se hele udgaven her: http://www.businesswire.com/news/home/20160203005846/da/

Lydoptagelser er en vigtig del af familiens historie, da de giver en særlig mulighed for at fange og fastholde de mest værdifulde øjeblikke i en families historie, som ellers kunne risikere at gå tabt for eftertiden. Nu bliver det i stedet legende let at gemme interview for fremtiden i MyHeritages cloud-system. Det er nemt at optage et lydinterview og bagefter redigere det.

Den nye tjeneste, der hedder ‘audio recordings’ forvandler brugerens smarttelefon til en mobil enhed til optagelse af slægtshistorier. Lydoptagelserne bliver automatisk gemt som lydfiler i formatet MPEG 4, ligesom de bliver lagt op på brugerens slægtstræ på MyHeritage. Bagefter kan det afspilles på den mobile app eller online. Der er mulighed for at markere de personer, der bliver refereret til i lydoptagelsen, ved navns nævnelse, så de kan afspilles fra de pågældende personer i deres slægtstræer.

“Hos MyHeritage bestræber vi os på at skabe innovative teknologier til mennesker, der er optaget af at bevare deres families historie,” udtaler Ran Levy, MyHeritage’s VP for forskning og udvikling. ”Den nye funktion ’audio recordings’ er blevet udviklet på den nyligt gennemførte Hackathon, der blev forestået af MyHeritages udviklingsteam. Den nye funktion er den første af en række væsentlige nye funktioner, som MyHeritage vil offentliggøre i løbet af de kommende måneder. Vi ser frem til at vise vores nye teknologier frem til vores brugere, så det kan blive endnu lettere og endnu sjovere at fordybe sig i sine familieforhold og formidle dem til andre.”

Det er gratis at anvende ’audio recordings’ , som man finder via den seneste version af MyHeritages mobile app i App Store og Google Play.

Om MyHeritage

MyHeritage er det førende system til at finde, gemme og dele brugeres slægtshistorie. MyHeritage bestræber sig på at være teknologisk førende for at gøre slægtsforskning til en aktivitet, der er tilgængelig for alle og som giver hurtige fremskridt. Det globale brugerunivers har adgang til et stort bibliotek af historiske data, en omfattende samling af slægtstræer og særdeles avancerede søgeteknologier og matchteknologier. MyHeritage anvendes af mange millioner familier, der på en nem måde kan dele familiens historie til glæde for både nutidens familiemedlemmer og for fremtidens generationer. MyHeritage findes på 42 sprog. www.myheritage.com

Contact:

MyHeritage
Aaron Godfrey, VP Marketing
+13475427902
aaron@myheritage.com
eller
Susanne Hacke – 28 12 04 16
sh@prpartner.dk

Link:

ClickThru

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com