Business Wire

UT-MYHERITAGE

Del

MyHeritage udgiver banebrydende funktion for at animere ansigterne i stillbilleder

MyHeritage , den førende globale tjeneste til at opdage din fortid og tage kontrol over din fremtid, annoncerede i dag udgivelsen Deep Nostalgia™ , en ny funktion, der animerer ansigterne i stillbilleder. Deep Nostalgia™ giver slægtshistorien et helt nyt perspektiv ved at producere en realistisk skildring af, hvordan en person kunne have bevæget sig og set ud, hvis de blev fanget på video. MyHeritage er det eneste firma, der tilbyder en komplet pakke af funktioner til farvelægning, gendannelse, forbedring og nu animering af historiske fotos.

Der er multimedier i denne pressemeddelelse. Se hele meddelelsen her: https://www.businesswire.com/news/home/20210225005924/da/

Teknologien til animering af ansigterne på fotos blev licenseret af MyHeritage fra D-ID , et firma, der specialiserer sig i videogenskabelse ved hjælp af 'deep learning'. Deep Nostalgia™ bruger flere forindspillede driver-videoer udarbejdet af MyHeritage, som styrer bevægelserne i animationen og består af sekvenser af ægte menneskelige bevægelser. En foretrukken driver, baseret på dets retning, vælges automatisk for hvert ansigt, og anvendes derefter problemfrit på fotoet. Resultatet er en kort videoanimation i høj kvalitet af et ansigt, der kan smile, blinke og bevæge sig. For at opnå optimale resultater forbedres billederne inden animationen ved hjælp af MyHeritage Photo Enhancer , som giver slørede ansigter med lav opløsning fokus og øger deres opløsning.

Deep Nostalgia™ er det nyeste AI-baserede fotoværktøj på MyHeritage, og kommer i kølvandet på to meget roste funktioner, som virksomheden udgav sidste år, MyHeritage Photo Enhancer og MyHeritage In Color™ , der farvelægger sorte-hvide fotos og for nylig blev udvidet til også at gendanne farverne i falmede farvefotos. Disse funktioner er blevet virale og brugt over 30 millioner gange. MyHeritage fortsætter med at bygge på dette momentum ved at tilføje nye banebrydende værktøjer til historiske fotos, der inspirerer til en ny forståelse for slægtshistorie og nostalgiske familiefotos.

"Du oplever et 'wow-øjeblik', når du ser et værdsat familiefoto komme til live med Deep Nostalgia™”, sagde Gilad Japhet, grundlægger og administrerende direktør for MyHeritage. "At se vores elskede forfædres ansigter komme til live i en videosimulering giver os mulighed for at forestille os, hvordan de kunne have været i virkeligheden, og giver en helt ny måde at blive forbundet til vores slægtshistorie."

"Denne nye produktintegration er et spændende samarbejde mellem to innovative virksomheder," sagde Gil Perry, medstifter og administrerende direktør for D-ID. "Vi er begejstrede for, at vores teknologi vil være tilgængelig for millioner af mennesker på MyHeritage, og vi håber, at mange af dem vil nyde virkningen af videogenskabelse af historiske fotos."

Integration i MyHeritage-platformen

Deep Nostalgia™ er en freemium-funktion på MyHeritage. Brugere kan animere flere fotos gratis, uanset antallet af ansigter på billedet. Ud over det kræver fortsat brug et abonnement. Videoanimationen kan let deles med familie og venner på Facebook, Twitter, WhatsApp og andre sociale medier.

Om MyHeritage

MyHeritage er den førende globale platform til at opdage og udforske slægtshistorie. Med milliarder af historiske optegnelser og slægttræsprofiler og med sofistikerede matching-teknologier på tværs af alle dens aktiver, giver MyHeritage brugere mulighed for at opdage deres fortid og tage kontrol over deres fremtid. MyHeritage DNA er en af verdens største DNA-databaser med 4,7 millioner kunder. MyHeritage er den mest populære tjeneste for DNA-test og slægtsforskning i Europa. Siden 2020 er MyHeritage hjemsted for verdens bedste AI-teknologier til forbedring og farvelægning af historiske fotos. www.myheritage.dk

Link:

ClickThru

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com