Business Wire

UT-MYHERITAGE

Del

MyHeritage lancerer en ny og omfattende dna-analyse til bestemmelse af etnicitet

MyHeritage er det førende hjemsted for slægtshistorie og dna-test. Virksomheden producerer det succesfulde produkt MyHeritage DNA . I dag lancerer virksomheden en ny og forbedret udgave af Ethnicity Estimate .

Der er multimedier i denne udgave af Smart News. Se hele udgaven her: http://www.businesswire.com/news/home/20170608005578/da/

Den nye analyse er udviklet af virksomhedens forskerteam. Det nye produkt giver MyHeritages dna-kunder et procentvist estimat af deres etniske oprindelse inden for 42 etniske regioner. Det er dermed den mest omfattende analyserapport af sin art, der findes på markedet. Rapporten giver brugerne en bedre forståelse af, hvem de er, og hvor deres forfædre kommer fra. Ethnicity Estimate vises i et originalt og involverende format, sådan at det ikke blot er interessant, men også sjovt at kigge på resultaterne og dele dem.

MyHeritage er unik i forhold til de øvrige store spillere i branchen, idet brugere fra andre tjenester har mulighed for at oploade deres data til MyHeritage – gratis. Disse brugere kan gratis modtage dna-matches og dermed finde slægtninge baseret på dna-data. Fra og med denne uge vil der være adgang til Ethnicity Estimate for alle de brugere, der allerede har lagt dna-data ind på systemet. Det samme gælder for de brugere, der i løbet af de kommende måneder vil lægge dna-data op. MyHeritage er den eneste dna-virksomhed, der tilbyder denne service.

Udviklingen af det nye Ethnicity Estimate øger antallet af de etniske regioner, som MyHeritage DNA dækker, fra 36 til 42. Det er blevet muligt takket være MyHeritages projekt Founder Populations, hvilket er et af de største af sin art nogensinde. Til projektet er der blevet udvalgt flere end 5.000 deltagere. De blev håndplukket fra MyHeritages 90 millioners store brugerdatabase, hvor man ud fra deres slægtstræer kunne konstatere, at de masser af generationer har befundet sig i samme område. Alle deltagere i projektet modtog ekstra dna-tests, sådan at MyHeritages forskerteam fik mulighed for at udvikle banebrydende etnicitetsmodeller på basis at de indsamlede data. Takket være denne analyse er MyHeritage DNA blevet den eneste procentbaserede dna-test til massemarkedet, der kan afsløre etniciteter som balkansk, eskimo og inuit, japaner, kenyaner, sierra leoner, somalier, fire store jødiske grupper: etiopier, yemenit, nordafrikansk sephardier, iransk mizrahier, indfødte amazoner; papuaner og mange andre. Konkurrerende produkter er i nogle tilfælde i stand til at identificere og rapportere en større region (eksempelvis italiensk og græsk i én gruppe), hvorimod MyHeritage har en løsning, der identificerer græsk, italiensk og sardinsk som adskilte grupper.

MyHeritages nye Ethnicity Estimate leveres til brugerne som en fængslende visning (se eksempel). Den indeholder animation og også original musik, der er komponeret af MyHeritage. Hver enkelt af de 42 etniciteter har en særlig melodi, der er baseret på regionens kulturelle særpræg; alle melodier flyder ind i hinanden. Det er med til at gøre rapporten sjov at kigge på – og velegnet til at dele via de sociale medier.

Tiffany Bowden, der er bruger af MyHeritage DNA, udtaler: “Jeg er meget glad for, og stolt over, at finde ud af, hvor jeg kommer fra. Dataene fra MyHeritage DNA har hjulpet mig med at forstå, hvem jeg er som person.”

“DNA er fremtiden for slægtsforskning, så vi er glade for at kunne byde ind på dna-scenen med et nyt perspektiv på tingene”, udtaler Gilad Japhet, grundlægger og CEO i MyHeritage. “MyHeritages styrke bunder i den gigantiske base af slægtstræer, der indeholder 2,5 milliarder profiler – alle sammen etableret af vores brugere, og det er på grund af disse data, at det har været muligt at udvikle en værdifuld Ethnicity Estimate . Det er lykkedes os at grave dybere på områder, hvor andre ville være stoppet tidligere. Sådan at vi kan hjælpe mange mennesker med at finde nye opdagelser om deres rødder.”

Dr. Yaniv Erlich, chief science officer hos MyHeritage, udtaler: “For MyHeritages forskerteam er Ethnicity Estimate blot en appetizer. Der er flere interessante nyheder på vej, så brugerne kan godt begynde at forberede sig på en fest! Vi ligger inde med detaljerede planer for at øge præcisionen, udvide Founder Populations-projektet yderligere og forbedre udbuddet af etniciteter af interesse for vores brugere fra en lang række områder. Det er vores mål at bruge videnskaben til at skabe noget godt for offentligheden.”

MyHeritage DNA-testen gennemføres via et simpelt mundskrab, hvilket ikke tager meget mere end to minutter – uden behov for blod og spyt. Derefter sendes den med posten til MyHeritages DNA-laboratorium, hvor den analyseres, inden brugeren bliver inviteret til at se resultaterne på MyHeritages website, ca. fire uger efter.

MyHeritage styrkede sin position som ledende inden for global slægtshistorie, da MyHeritage DNA blev lanceret i november 2016. Siden da er dna-tests blevet temmeligt populære. Virksomhedens base på 90 millioner brugere over hele verden, de flere end 7,7 milliarder historiske dataoptegnelser, de mange slægtstræer på 42 forskellige sprog er et robust fundament for MyHeritage DNA. Virksomhedens dna-tilbud drejer sig om to hovedområder: For det første er der de detaljerede etnicitetsrapporter, der afslører brugerens etniske og geografiske oprindelse, og for det andet DNA-matches til at finde slægtninge baseret på dna. I løbet af de seneste måneder er der indløbet en del rapporteringer om mennesker, der er blevet genforenet med familiemedlemmer, som de ellers havde mistet kontaktet med.

MyHeritages DNA-kits fås til en overkommelig pris på 79 dollars plus forsendelse. Bestil MyHeritage DNA , eller alternativt, upload DNA-data gratis her .

Om MyHeritage
MyHeritage er den førende globale virksomhed inden for slægtshistorie og dna-test. Som teknologisk leder og meningsdanner har MyHeritage været med til at transformere slægtshistorie til en aktivitet, der er blevet tilgængelig for alle. Det globale community har adgang til et kæmpestort bibliotek af historiske optegnelser, en stor international samling af slægtstræer og avancerede søge- og matchteknologier. I november 2016 blev MyHeritage DNA lanceret for at give brugere mulighed for at spore deres etniske oprindelse og skabe kontakt til ukendte familiemedlemmer. MyHeritage findes på 42 sprog. www.myheritage.dk

Contact:

MyHeritage
Aaron Godfrey
VP Marketing
+1-347-5427902
aaron@myheritage.com
eller
Susanne Hacke
28 19 50 17
sh@prpartner.dk

Link:

ClickThru

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com