Salling Group

USA's femte største burgerkæde kommer til Holstebro

Del

Nu kommer den: Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. åbner i Bilka Holstebro til foråret

Snart bliver det vestjydernes tur til at sætte tænderne i saftige flammegrillede burgere fra USA's femte største burgerkæde, når Carl's Jr. åbner i Bilka Holstebro til foråret. Burgerrestauranten i Holstebro bliver den syvende Carl's Jr. i Danmark, og det er med garanti ikke den sidste.

Dansk Supermarked Group, der har rettighederne til at etablere Carl's Jr. restauranter i hele landet, har store planer for burgerkæden.

- Vores restauranter skal være, hvor shopperne er. Vi har en stor udrulningsplan, og forventninger til 2017 er høje, siger Michael Hald, der er Head of Franchise i Dansk Supermarked Group.

Længe ventet i Holstebro

Den amerikanske burgerkæde, der under sloganet 'Eat like you mean it' er blevet kendt verden over for sine flammegrillede burgere fremstillet af 100 % oksekød, har været længe ventet i Holstebro. Så varehuschefen i Bilka Holstebro, Mads Nybo, er sikker på, at kunderne vil tage rigtig godt imod restauranten.

- Det er fantastisk for Holstebro, at vi nu får en Carl's Jr. til området. Vi har fået rigtig mange henvendelser fra kunder i Hostebro og omegn, der har spurgt, om vi ikke snart åbner en restaurant her, så det er fantastisk, at vi nu endelig kan fortælle om åbningen, siger Mads Nybo.

Den nye burgerrestaurant, der åbner i Bilka Holstebro, er en del af den store modernisering, hypermarkedet netop er ved at gennemgå.

- Vi får et super flot og moderne hypermarked, og med Carl's Jr. under samme tag er der endnu en god grund til at tage hele familien med på indkøb og indtage aftensmaden på byens bedste burgerrestaurant, siger Mads Nybo.

Lækre burgere og fri refill på sodavand

Over hele verden har den amerikanske burgerkæde udviklet sig til at være et ultimativt mål for burgerentusiaster, og Carl's Jr. er da især også kendt for velsmagende burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. Ud over burgerne er kæden kendt for sprøde Chicken Tenders, som fremstilles af hele stykker kyllingebryst og håndpaneres og tilberedes friske i restauranten - for slet ikke at tale om milkshakes, som er lavet af rigtig vaniljeis.

Serviceniveauet i Carl's Jr. er højt, og restauranten adskiller sig på flere måder fra sine konkurrenter, fx ved at maden først færdiglaves i det øjeblik, gæsten bestiller, og menuen efterfølgende bliver serveret ved bordet, ligesom gæsterne må tage al den sodavand, de kan drikke.

Verden over har Carl's Jr. 3.729 restauranter fordelt på 39 lande.
Kontaktinformation

Group Communication, Dansk Supermarked Group, telefon: 8778 5002, e-mail: press@dsg.dk

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100 % ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 850 mio. kr. til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Ny undersøgelse: Stort flertal af danskerne vil have tobakken skjult23.10.2018 07:40pressemeddelelse

En ny undersøgelse viser, at et stort flertal på 71 procent af danskerne bakker op om, at butikkerne skjuler tobak og cigaretter. Metoden bygger på gode erfaringer fra udlandet og anbefales af Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen og Lægeforeningen, for at forhindre unge i at blive rygere. Et flertal af danskerne er også parate til at gøre det lovpligtigt at gemme cigaretterne væk. Hver dag begynder 40 børn og unge at ryge, og halvdelen af dem, der bliver ved, ender med at dø af det.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum