Det Kongelige Teater

UROPA Sessions

Del

I forbindelse med forestillingen "Uropa – en asylballet" inviterer Den Kongelige Ballets danselaboratorium, Corpus, til en række koncerter, debatter og andre spændende kulturarrangementer, som byder på en ekstra dimension rundt om forestillingen og asylsituationen generelt.

Den 30. januar kan man opleve den danske sangerinde O’Hara, som med sin lyriske drømmepop giver koncert sammen med en tidligere asylansøger, og taler om sin erfaring som frivillig på Lesbos. Den 8. februar kan man komme til filmvisning med Madeleine Kate McGowan, som vil vise film og tale om sit projekt Other Story, og den 9. februar viser dokumentarist Andreas Kofoed sin nyeste film Et hjem i verden. Sidst, men ikke mindst kan man komme til Uropæisk efterfest med det anmelderroste 8-mands ensemble Hess Is More, når de giver to koncerter den 12. og 13. februar.

Uropa Sessions er for alle interesserede, men har man allerede skaffet sig en billet til forestillingen, er der rabat til O'Haras koncert. 

Læs mere om alle arrangementerne til Uropa Sessions her: https://kglteater.dk/det-sker/sason-2015-2016/plus/uropa-sessions/?id=5282

Oversigt over arrangementer:
O’Hara: 30. januar kl. 22-23. 
Pris: Kr. 50 for dem der har købt billet til forestillingen, kr. 100 for alle andre

Madeleine Kate McGowan: 8. februar kl. 22-23
Pris: Gratis (plads skal bookes på forhånd)

Et hjem i verden: 9. februar kl. 22-23
Pris: Gratis (plads skal bookes på forhånd)

Hess Is More: 12. februar kl. 22-24 og 13. februar kl. 22-24.
Pris: Kr. 150

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum