Danske Spil A/S

Uro sender Esbjerg fB ud af favoritfeltet til oprykning

Del

Og risikoen for, at klubben rykker ud af 1. division, er ifølge Danske Spil blevet markant større.

Der er uro i fodboldklubben Esbjerg fB i øjeblikket.

Det har man kunnet læse i diverse fodboldmedier i de seneste uger, hvor starten på sæsonen i den danske 1. division heller ikke har været optimal. Et point i to hjemmekampe er det blevet til.

Uroen og de manglende resultater er blevet registreret i Danske Spil, som nu har sendt oddset på en oprykning til Esbjerg i vejret.

- Resultaterne har ikke været gode, men det er i højere grad på grund af det, det sker uden for banen i øjeblikket, hvor Esbjerg virker til at være en klub i opløsning, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

Inden 1. division startede, var Esbjerg med odds 2,70 på en oprykning sammen med Lyngby favorit til at ryge op i Superligaen. Det odds er nu steget til 5,50.

Ifølge Danske Spil er både Lyngby (odds 1,35), AC Horsens (odds 2,25), HB Køge (odds 3,50), FC Helsingør (3,50) og FC Fredericia (4,50) større favoritter til at rykke op.

Odds 15 på nedrykning
Til gengæld haler Esbjerg ind på de klubber, der er favoritter til at tage turen ud af 1. division.

Oddset på, at det sker for vestjyderne, er faldet fra 50 umiddelbart inden sæsonstart til 15 inden weekendens runde.

Det placerer Esbjerg på en syvendeplads over favoritterne til at tage den lidet attraktive tur ned i 2. division – dog med et godt hul op til sjettepladsen, hvor Hobro giver odds 5 på nedrykning.

- På papiret er Esbjerg stadig et godt hold, og det er en stor klub, så vi har andre klubber som større favoritter til at rykke ned, siger Mathias Reimer Larsen.

Det virker dog til, at Oddset-spillerne har en større tro på, at Esbjerg rykker ned. Halvdelen af alle spil på nedrykning fra 1. division er sat på den traditionsrige fodboldklub.

Lørdag kl. 15 spiller Esbjerg mod Lyngby på udebane. En sejr til Esbjerg giver odds 7,20, mens Lyngby er storfavoritter med odds 1,43.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, tlf: 61334230
-Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, tlf: 31443038

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum