Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Unik koncertoplevelse med stumfilm i byens gamle vandtårn

Del

Den kendte violinist og komponist Bjarke Falgren spiller endnu en gang dagen før dagen i Sjølundstårnet i Næstved. Den lokale musiker spiller underlægning til gamle stumfilm og historiske billeder af Næstved, der projiceres op på vandtårnets inderside.

Den 23. december kl.16 og 17 kan man tradition tro opleve den lokale violin-virtuos og komponist Bjarke Falgren lægge underlægningsmusik til gamle stumfilm med historiske billeder fra Næstved. Filmene og billederne bliver vist på væggene inde i byens gamle vandtårn på Åsen: Sjølundstårnet.

Da julen er traditionernes tid, giver det ifølge Bjarke rigtig god mening at kigge tilbage, og med billeder af byen fra gamle dage får publikum et billede af den by de kommer fra, og hvordan den over tid har udviklet sig til den by vi kender i dag.

Der er ikke tale om en normal koncertoplevelse, men mere en forestilling hvor Falgren går i dialog med Sjølundtårnets betydelige rumklang.

Alle med billetter har fri adgang til arrangementet. Hver forestilling varer ca. 25 minutter og efter forestillingen bliver der mulighed for at nyde et glas gløgg og ønske hinanden god jul. Der er et begrænset antal pladser, og det er ikke muligt at sidde ned. Dørene åbnes 10 minutter før koncerterne.

Alle billetter er gratis, og kan findes på Grønnegades Kaserne Kulturcenters hjemmeside www.gkkultur.dk.

Kontakter

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Gratis sommerkoncerter under åben himmel i Næstved29.6.2022 12:01:12 CEST | Pressemeddelelse

Der står varme, sommer og lækre, gratis koncerter på menuen, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter endnu en gang inviterer indenfor til Sommer på Grønnegade. Koncerterne spænder vidt over genrer, men fælles for dem er, at de alle sammen foregår under åben himmel på Lave Ridebane. De bookede navne er: Zar Paulo, Pauline, Godtfolket, The Courettes, Kansas City Stompers, Havblik, Aksglæde, Starlingville, Zididada og en operahyldest: Viva Puccini!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum