Det Kongelige TeaterDet Kongelige Teater

Unik forestilling sætter venskaber i spotlyset

Del

Virkelighedens venskaber sættes i spotlyset, når C:NTACT i samarbejde med Det Kongelige Teater opfører den unikke forestilling Jeg er her for dig. Oplev personlige historier om alt fra virtuelle venskaber til venskaber påvirket af krig den 1.-4. juni på Store Scene i Skuespilhuset.

Jeg er her for dig
Jeg er her for dig

Bedste venner og uvenner, gamle venner og nye venner, synlige venner og usynlige venner, rigtige venner og forkerte venner…

I den unikke forestilling Jeg er her for dig – et samarbejde mellem C:NTACT og Det Kongelige Teater – sættes venskaber bogstaveligt talt i spotlyset. Venner i alle aldre vil træde frem på scenen i Skuespilhuset og dele personlige historier om venskaber i alle former.

Hør Mohammed fra Husum fortælle om sine venner fra Nordsjælland, og om hvorfor han har valgt ikke at have ’indvandrervenner’. Hør den syriske flygtning Solaf, fortælle om, hvordan det føltes at forlade en nær ven i krigszonen, eller hør 80-årige Kirsten og Lene’s historie om deres helt nye venskab, der først opstod sent i livet.

Gennem alt fra rap og spoken word til dans vil i alt 19 medvirkende dele deres personlige historier, som måske vil få publikum til at reflektere over sine egne venskaber.

Forestilling | Skuespilhuset, Store Scene
Hvornår: 1., 3. og 4 juni 2016 kl. 10 og 12
2. juni 2016 kl.10

        
Pris: Gratis
Forestillingen er egnet fra 12 år og opefter

Forestillingen er opstået i et nyt samarbejde mellem C:ntact og Det Kongelige Teater.

Kontakter

Billeder

Jeg er her for dig
Jeg er her for dig
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum