Lånio.dk

Unge sjællandske mænd bryder normen - låner mere end kvinderne

Del

Kvinder i aldersgruppen 18-24 år kigger mere på online lån end jævnaldrende mænd. Det gælder for hele Danmark - bortset fra Sjælland. Hvis man eksempelvis kigger på Hovedstadsområdets interesse for lån, står kvinderne her for 57% af aldersgruppen. Det konkluderer Lånio.dk i en ny undersøgelse.

På Sjælland søger mænd i 18-24-årsalderen mere efter lån end jævnaldrende kvinder. Til sammenligning er mænd på Sjælland 7% mere interesseret i online lån end mænd i Hovedstadsområdet. Undersøgelsen fra Lånio.dk viser, at det er det eneste sted i Danmark, hvor kvinderne ikke dominerer denne aldersgruppe.

Sjælland skiller sig også ud fra resten af landet, idet kvinderne her viser mere interesse end mændene allerede i alderen 45-54 år. Det er et skift i interesse, som først ses senere for ældre aldersgrupper i resten af Danmark.

Mænd dominerer på landsplan

Danske mænd og kvinder er på landsplan forskellige i forhold til, hvornår i livet de kigger efter online lån. I forhold til mænd viser danske kvinder mere interesse i den yngste aldersgruppe, hvilket ændres drastisk fra 25-årsalderen og fremad.

Dér viser mændene klart mere interesse end kvinderne - en forskel, som gradvist udlignes indtil 55-årsalderen, hvor kvinderne igen overhaler mændene. Kvinders interesse stiger altså igen, jo ældre de bliver, mens mændenes falder.

På landsplan betyder mændenes gennemsnitlige overtal i 25-54-årsalderen, at de samlet set viser mere interesse for online lån end kvinder. Ligeledes er aldersgruppen 25-34 år mest repræsenteret med en næsten lineært faldende interesse derefter.

Analysen af danskernes låneinteresse fordelt på køn og aldersgrupper både nationalt og for forskellige landsdele er vedhæftet. Tallene er indsamlet fra intern trafik og udarbejdet i samarbejde med sammenligningsportalen Mikonomi.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Lånio.dk

Lånio.dk
Lånio.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.xn--lnio-qoa.dk/

Lånio.dk er til for at gøre det nemmere for brugere at finde det bedste lån. Det kan umiddelbart være uoverskueligt at finde frem til det billigste lån, som passer bedst til dine behov, da der er mange banker og låneudbydere. Lånio.dk hjælper dig ved at samle lånetilbudene i én online låneformular. Hermed sammenligner vi lån, og finder det bedste til dig - helt gratis og uforpligtende.

Følg pressemeddelelser fra Lånio.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lånio.dk