Mediehuset København

Unge om Forsvarsforbeholdet - ja eller nej?

Del

De er ligeglade med europæisk politik og får ofte skudt i skoene at de ikke ved nok om det. Men her kan du møde 4 unge, som i den grad er inde i sagerne og er klare på at diskutere Europas fremtid. Se 4 ungdomspolitikkere, Katrine Evelyn Jensen, næstformandDanmarks Socialdemokratiske Ungdom, Maria Gosvig Ladegaard, formand Venstres Ungdom, Selma Bjørg Ewertsen Bolø, medlem af Rød-Grøn Ungdom og Malte Larsen, Landsformand for Nye Borgerliges Ungdomi fuld debat her.

Quiz – 6 spørgsmål om forsvarsforbeholdet - vind 2000 kr.

Deltag i quizzen om forsvarsforbeholdet her. Der trækkes lod om 3 gavekort til SuperBrugsen blandt alle rigtige besvarelser til en værdi af 2000 kr. pr stk. Der kan svares på spørgsmålene frem til den 31. maj. Vinderne får direkte besked.

På nuværende tidspunkt har 26 % af deltagerne svaret rigtigt på alle 6 spørgsmål.

Mediehuset København gennemfører en informationskampagne – støttet af Europa-Nævnet – der har til formål at oplyse unge om forsvarsforbeholdet, så de kan beslutte sig på et oplyst grundlag.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mediehuset København

Mediehuset København
Reventlowsgade 14
1651 København

https://mediehuset-kbh.dk

Følg pressemeddelelser fra Mediehuset København

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.