Coop Danmark A/S

Unge hjemløse i Sydhavnen vinder komplet juleaften

Del

Juleaften bliver meget anderledes for cirka 25 unge hjemløse, der kommer i institutionen Hellebro i Sydhavnen i København, end de have forventet. Rie Fink fra institutionen har nemlig vundet konkurrencen ”Den perfekte julevært,” som SuperBrugsen afvikler i år.

Præmien er en komplet juleaften med and, ris a la mande, juletræ med pynt og gaver til alle deltagerne.

SuperBrugsen sætter i julen fokus på ’Sammen om bedre mad’ med en opfordring til at ’Blive den bedste julevært’ nogensinde – og skabe Den Perfekte Jul - for nogle som har brug for og fortjener en helt særlig juleaften.

”Vi var ikke i tvivl om det, da vi så ansøgningen fra Rie. Her er der virkelig tale om en ildsjæl, der gør et stort og uegennyttigt arbejde for nogle mennesker, der har det svært. Så vi er stolte over, at SuperBrugsen kan hjælpe med, at hun bliver den perfekte julevært og de unge forhåbentlig får en rigtig dejlig juleaften,” siger kommerciel chef Kenneth Melchior, SuperBrugsen.

SuperBrugsens nye juletiltag er blevet et tilløbsstykke. Allerede i løbet af den første uge har 1400 mennesker skrevet på www.julebrugsen.dk , hvordan de gerne vil gøre en helt særlig forskel juleaften for nogen som fortjener det.

SuperBrugsen uddeler og hjælper i alt med fem juleaftener til ”Den perfekte julevært”. Ideen var egentlig at give en tilberedt julemiddag, men Rie har valgt at modtage råvarerne, så hun sammen med de unge selv kan tilberede middagen.

Man kan se, hvordan Rie reagerede, da hun modtog beskeden om, at hun og ”hendes” unge havde vundet: https://youtu.be/RsEQ8wZarAs

Ideen om – og muligheden for - at gøre noget særligt for andre fortsætter på Julebrugsen.dk, hvor der de kommende 4 uger frem til juleaften kåres 4 yderligere gode tiltag.

Yderligere information:

Kommerciel chef Kenneth Melchior, SuperBrugsen, 5221 3256

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Irma går i gang med en stor omstilling til urban kæde28.2.2018 09:00pressemeddelelse

I forbindelse med Irmas nye strategi ”Det Urbane Irma 2018-2022”, som koncentrerer sig om at gøre mere for de københavnske kunder, lukker kæden en række butikker.(”Urban” er defineret som Storkøbenhavn, Nordsjælland og der hvor Københavnerne opholder sig i fritiden og kører hen, når de har fri fra arbejde.) Det er butikker, der dels ikke passer ind i den nye strategi, dels giver underskud. Og som det derfor ikke giver mening at investere mange penge i. ”Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaseret fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer. Det er kunder, der primært findes i København og andre storbyer, og derfor koncentrerer vi kræfterne her,” siger Irmas direktør, Søren Steffensen. Til gengæld vil kendte og klassiske Irma-varer i fremtiden komme til salg i andre kanaler: I Kvickly og SuperBrugs

Irma går fra kun at være supermarked til også at være det urbane madhus28.2.2018 08:15pressemeddelelse

”Vores nysgerrighed skaber madglæde og en bedre verden.” Under denne overskrift går Irma nu i gang med en af de mest omfattende forvandlinger i kædens 132 årige historie. ”Irma risikerer at blive ligegyldig, hvis ikke vi gør noget. Kunderne skal opleve, at Irma i praksis lever op til det, vi er kendt for: At være først, at være fræk, at være frontløberen i dansk dagligvarehandel. Med de forandringer, der er i danskernes vaner og ønsker, skal et moderne Irma se anderledes ud i fremtiden,” siger direktør Søren Steffensen, som står bag strategien ”Det Urbane Irma 2018-2022”. Kæden vil blive koncentreret om Storkøbenhavn – og andre metropoler. Målgrupperne er nemlig dem, der er relativt flere af her. Det er ”Idealisterne”, der går op i dyrevelfærd, økologi, vegetar- og plantebaseret mad og en bedre verden. Og det er ”Madelskerne”, der går op i smagen og madglæden. Fælles for dem er nysgerrigheden, og det er den, der er det centrale i det nye Irma. Med planen følger en omfattende investerin

Irma vil gøre en dansk klassiker til årets Valentin-hit12.2.2018 08:10pressemeddelelse

Onsdag den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning har Irma lagt hovederne i blød for at komme med det bedste bud til den moderne, urbane forbruger. Svaret har man nu fundet: Hjerter i flødesauce. Men selvfølgelig ikke en ordinær version af denne danske klassiker. Sammen med de to kokke Steve Momsen og Rasmus Kampmann har Irma udviklet en særlig udgave, som kombinerer kvalitetsråvarer med solidt håndværk og den særlige henkogningsteknik, hvor der med simpelt undertryk skabes en forlænget holdbarhed. Tilberedt af kød fra dyr, der har haft et ordentligt liv, økologiske mælkeprodukter og masser af friske, sunde grøntsager. ”Det er faktisk moderne at spise klassiske danske retter igen, men de skal have nye kvaliteter og vores version er rigtig slowfood med masser af smag og kærlighed, og derfor skabt til at glæde en, man holder af på denne særlige dag,” siger Max Schellenbauer, innovationschef i Irma. Sælges i glas med mad til to personer for 134 kr., som man kan give et personlig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum