Danske Spil A/S

Ung københavner vinder 2 millioner - vil købe støvsuger og kaffemaskine

Del

Det var egentlig meningen, at han kun skulle have købt en enkelt kupon til Lotto klubben.

Da en mand i 30’erne fra København for et par uger siden valgte at købe en ekstra Lotto kupon til sig selv, viste det sig at være en rigtig god idé.

For det var på den kupon, at Jokeren var løs. Endda i en grad, så vinderen havde svært ved at tro på det.

- Da jeg så saldoen på min egen spillekonto, troede jeg, der stod, at jeg havde fået en gevinst på 2 kroner. Da jeg fik min ven til at tjekke efter, gik det op for mig, at saldoen var på 2 millioner kroner, fortæller vinderen, der har valgt at være anonym.

Men han fortæller til Danske Spil, at han sammen med nogle venner har haft en Lotto klub i halvanden måned, hvor de hver uge spiller Lotto med Joker om lørdagen og Eurojackpot om fredagen.

Men da lørdagen nærmede sig, var én kupon Lotto ikke nok.

- Jeg fik en notifikation på min telefon, hvor der stod noget a la ”husk at spille Lotto – præmien er høj”, og så tænkte jeg: ”Nåh ja, jeg køber lige en kupon til mig selv også, og jeg skal da have en Joker med”, fortæller vinderen.

Lidt praktisk og en middag til klubben
Først da han om mandagen fik bekræftet, at den var god nok, turde vinderen tro på det. Og så skyndte han at fortælle det til sine kammerater.

- Vi lavede sjov og legede, vi havde vundet 4 millioner, og at de nu skulle bruges på båd og hus. Noget urealistisk. Det ville der nok ikke være råd til, konstaterer han.

Vinderen selv har umiddelbart ingen planer om at investere de to millioner i hus eller båd.

- Jeg køber mig først nogle praktiske ting. Måske lige en ny støvsuger og en kaffemaskine, siger den heldige københavner.

Og så kommer medlemmerne af Lotto klubben formentlig også til at smage på gevinsten.

- Jeg spillede jo ved siden af og fik hele præmien selv, men måske giver jeg en middag til klubben.

Der er 10 millioner kroner i 1. præmiepuljen i lørdagens Lotto.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum