LB Forsikring

Ukrainske flygtninge er dækket af indbo- og ansvarsforsikringen hos LB Forsikrings medlemmer

Del

LB Forsikring udvider dækningen på indbo- og ansvarsforsikringen til at dække ukrainske flygtninge, der er flyttet ind hos et af forsikringsselskabets mere end 412.000 medlemmer. Håbet er at give én bekymring mindre til dem, der er flygtet hertil fra krigen i Ukraine.

”Den forfærdelige situation i Ukraine kalder på, at vi alle bidrager med hvad vi kan, og her kan vi meget let gøre noget”, siger Steen Holse Andersen, CCO i LB Forsikring.

Det er baggrunden for, at Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab nu ekstraordinært udvider deres indbo-og ansvarsforsikring, så ukrainske flygtninge, der bor privat hos et af selskabets medlemmer, vil kunne blive hjulpet af medlemmets indbo- og ansvarsforsikring.

”Vi ved, at de første ukrainske flygtninge er kommet til Danmark, vi ved også at en del danskere allerede huser flygtninge privat, og det er meget sandsynligt, at det også er nogle af vores medlemmer, der kommer til at gøre det. Her kan vi så gå ind og bakke om det, ved ekstraordinært at udvide medlemmets indbo- og ansvarsforsikring til også at dække de flygtninge, der flytter ind”, siger Steen Holse Andersen.

Udvidelsen betyder, at de ukrainske flygtninges ejendele i Danmark vil kunne dækkes ved brandskader, indbrud, simpelt tyveri, røveri, vandskader, hærværkskader, stormskader, færdselsuheld, pludselige skader og elektronikskader, mens de ukrainske flygtninge selv er sikret af medlemmets ansvarsforsikring.

”Hvis vi kan understøtte de af vores medlemmer, der har valgt at gøre så stor en ting som at tage flygtninge ind i hjemmet, og samtidig give de flygtende en bekymring mindre. Så har vi opnået, det vi ville. Vi ved godt, at det ikke løser situationen, men det kan måske løse nogle af de mindre problemer, der kan opstå, når man flytter ind hos nogle fremmede eller får fremmede i huset, siger Steen Holse Andersen.

Ordningen gælder fra dags dato og foreløbig de næste tre måneder.          

Fakta om dækningen:

Hvem er omfattet af den udvidede dækning:  Det er ukrainske flygtninge, der tager ophold hos et af vores medlemmer med en indboforsikring i LB Forsikring.

Hvilke indbogenstande kan dækkes: De ejendele de ukrainske flygtninge har medbragt til Danmark og erhverver, mens de bor hos vores medlem.

Hvordan dækker forsikringen: De ukrainske flygtninges indbogenstande er dækket ved brandskader, indbrud, simpelt tyveri, røveri, vandskader, hærværkskader, stormskader, færdselsuheld, pludselige skader og elektronikskader efter de vilkår, der gælder for vores medlems indboforsikring.

Hvor længe gælder den udvidede dækning: Foreløbig gælder dækningen fra dags dato og de næste tre måneder.

Hvordan er de ukrainske flygtninge sikret, de forvolder skade på andre eller andres ting: De ukrainske flygtninge er sikret af vores medlems ansvarsforsikring på de samme vilkår, som gælder for medlemmet selv.

Om LB Forsikring:

LB Forsikring er Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab, og består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. LB Forsikring har over 412.000 medlemmer fordelt i hele landet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om LB Forsikring

LB Forsikring
LB Forsikring
Amerika Plads 15
2100 København ø

+45 78 73 68 03https://www.lbforsikring.dk/

LB Forsikring er Danmarks største medlemsejet forsikringsselskab, og består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA.

LB Forsikring har lige over 412.000 medlemmer fordelt i hele landet.

Følg pressemeddelelser fra LB Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LB Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum