Haderslev Kommune

Udviklingspark for flyvedligeholdelse i Skrydstrup er på vingerne

Del

Når borgmester H.P. Geil i dag deltager på forsvarsindustriens årlige messe og konference, er det med godt nyt om den udviklingspark for flyvedligeholdelse, der er ved at blive etableret på Skrydstrup Flyvestation.

På Danish Defence Annual Conference i Aalborg mødes H.P. Geil med mulige interessenter og investorer for at gøre opmærksom på det spændende projekt I Skrydstrup, som hedder ACE Denmark – Aeronautical Center of Excellence.

-Vi har stille og roligt gennem det sidste års tid arbejde på at virkeliggøre visionen om en højteknologisk udviklingspark for flyvedligeholdelse, siger borgmester H.P. Geil.

-Vi har haft møder med en række nøglepersoner indenfor politik, industri og brancheforeninger, og alle steder er vi blevet mødet med velvilje og opbakning. Vi har fået skabt et netværk, hvor vi er i tæt og positiv dialog, siger H.P.Geil.

-Vi er stadig en i en opbygningsfase, men vi har nu fået luft under vingerne. Senest er vi blevet medlem af CenSec, der med sine ca. 100 medlemsvirksomheder er en klyngeorganisation for virksomheder, der er leverandør til forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien. Og vi inviterer sammen med CenSec til netværksmøde for CenSecs medlemmer og lokale virksomheder på Flyvestation Skrydstrup den 22. marts 2017, siger H.P. Geil.

-Baggrunden for ACE Denmark er jo ikke alene beslutningen om at placere de nye kampfly i Skrydstrup, men også det forhold, at de nuværende F-16 fly skal vedligeholdes og holdes på vingerne i mange år endnu. Det giver nogle spændende muligheder for sammen med industrien og forsvaret at skabe en klynge af virksomheder, der arbejder med flyvedligeholdelse generelt, siger H.P. Geil.

-Derfor har vi etableret ACE Denmark som skal være den fysiske og organisatoriske ramme for en række virksomheder og institutioner, der sammen med Forsvaret bidrager til drift og vedligeholdelse af militære og civile luftfartøjer, siger H.P. Geil.

Læs mere om projekt på den nye hjemmeside: www.ace-denmark.dk

På hjemmesiden vil der snart blive åbnet for tilmeldinger til Haderslev Kommune og CenSecs fælles netværksmøde på Flyvestation Skrydstrup den. 22 marts 2017.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum