Haderslev Kommune

Udviklingspark for flyvedligeholdelse i Skrydstrup er på vingerne

Del

Når borgmester H.P. Geil i dag deltager på forsvarsindustriens årlige messe og konference, er det med godt nyt om den udviklingspark for flyvedligeholdelse, der er ved at blive etableret på Skrydstrup Flyvestation.

På Danish Defence Annual Conference i Aalborg mødes H.P. Geil med mulige interessenter og investorer for at gøre opmærksom på det spændende projekt I Skrydstrup, som hedder ACE Denmark – Aeronautical Center of Excellence.

-Vi har stille og roligt gennem det sidste års tid arbejde på at virkeliggøre visionen om en højteknologisk udviklingspark for flyvedligeholdelse, siger borgmester H.P. Geil.

-Vi har haft møder med en række nøglepersoner indenfor politik, industri og brancheforeninger, og alle steder er vi blevet mødet med velvilje og opbakning. Vi har fået skabt et netværk, hvor vi er i tæt og positiv dialog, siger H.P.Geil.

-Vi er stadig en i en opbygningsfase, men vi har nu fået luft under vingerne. Senest er vi blevet medlem af CenSec, der med sine ca. 100 medlemsvirksomheder er en klyngeorganisation for virksomheder, der er leverandør til forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien. Og vi inviterer sammen med CenSec til netværksmøde for CenSecs medlemmer og lokale virksomheder på Flyvestation Skrydstrup den 22. marts 2017, siger H.P. Geil.

-Baggrunden for ACE Denmark er jo ikke alene beslutningen om at placere de nye kampfly i Skrydstrup, men også det forhold, at de nuværende F-16 fly skal vedligeholdes og holdes på vingerne i mange år endnu. Det giver nogle spændende muligheder for sammen med industrien og forsvaret at skabe en klynge af virksomheder, der arbejder med flyvedligeholdelse generelt, siger H.P. Geil.

-Derfor har vi etableret ACE Denmark som skal være den fysiske og organisatoriske ramme for en række virksomheder og institutioner, der sammen med Forsvaret bidrager til drift og vedligeholdelse af militære og civile luftfartøjer, siger H.P. Geil.

Læs mere om projekt på den nye hjemmeside: www.ace-denmark.dk

På hjemmesiden vil der snart blive åbnet for tilmeldinger til Haderslev Kommune og CenSecs fælles netværksmøde på Flyvestation Skrydstrup den. 22 marts 2017.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum