DEASDEASDEAS

Udviklingen af Hellebæk Klædefabrik tager næste skridt: Lokalplan er godkendt, og 32 kvalitetsboliger klar til salg

Del

Lokalplanen for 32 bæredygtige, kvalitetsboliger i Hellebæk Klædefabrik ved Helsingør er netop blevet godkendt af kommunen. Boligprojektet på samlet 4.200 m2 har fokus på fællesskab i første række.

Forvandlingen af det historiske Hellebæk Klædefabrik fortsætter. Senest er den ene fløj på 900 m2 blevet totalrenoveret til nye kontorlokaler, og med lokalplanen for 32 boliger godkendt fortsætter udviklingen.

Projektet er ejet af Velliv og PensionDanmark, og der er i forvejen etableret 7.750 m2 kontorer til udlejning.

”Det er en fornøjelse, at vi nu kan tage næste skridt i projektet. Vi har haft en god proces, hvor fabrikkens naboer har bidraget til udviklingen af visionen og helhedsplanen for fornyelsen af Hellebæk Klædefabrik. Målet er at skabe et lokalt og levende fællesskab for virksomheder og boliger og gode rammer for, hvordan arbejdsliv og fritidsliv kan hænge sammen,” siger Solveig Rannje, Head of Real Estate Investment i Velliv.

Klædefabrikken er smukt placeret ned til vandet og med skoven i baghaven, og projektet forventes DGNB bæredygtighedscertificeret. 

”Projektet er udarbejdet i godt samarbejde med Helsingør Kommune, som har stort fokus på bæredygtighed, så Hellebæk Klædefabrik opføres til DGNB Guld med en ambition om Platin. Herudover bliver byggeriet certificeret med DGNB Hjerte, som fremmer sundhed og velvære med mennesket i centrum. Der anvendes kun sunde og naturlige materialer og løsninger, der sikrer det bedste indeklima,” siger Marius Møller, direktør i PensionDanmark.

Forventer stor efterspørgsel
Hellebæk Klædefabrik får et samlet boligareal på 4.200 m2, og senest er den nordliggende fløj blevet totalrenoveret, så den gamle fabrik i dag indeholder moderne kontorlokaler til udlejning.

”De seneste 10 år har vi set en stor urbanisering i de større byer, men med Hellebæk Klædefabrik trækker vi i en anden retning. Her er der luft og vidder, så vi tilbyder noget andet end fx de nyere boligområder i København. Vi vil gerne skabe mere liv og tale til de mennesker, der søger et fællesskab både ift. deres hjem og arbejdsplads,” siger Kasper Ørsnes Larsen, Senior Development Manager i DEAS Asset Management, der står bag projektet.

Boligerne forventes at stå indflytningsklar medio 2023 og skal sælges i samarbejde med Poul Erik Bech.

Selve boligprojektet består af 5 bygninger velbeliggende mellem strand og skov, og boligerne er lejligheder og rækkehuse, som sælges separat. Boligerne varierer i størrelsen 64-218 m2 med 2-, 3-, 4- og 5-værelser. Målgruppen er familier samt seniorer, der ikke ønsker et stort parcelhus med have, men i stedet mindre vedligehold og havearbejde og oplagte muligheder for fællesskab med naboerne i delte faciliteter.

Der etableres bl.a. mindre træningsrum med sauna og omklædning med bad og toilet samt et værksted til fx kajakker eller cykler. I et kombineret orangeri og forsamlingshus vil beboerne kunne lave mad, holde sociale og professionelle arrangementer i grønne omgivelser.

Læs mere på www.hellebæk-klædefabrik.dk

Mere information

Solveig Rannje, Head of Real Estate Investment, Velliv, +45 4025 2915, solveig.rannje@velliv.dk

Marius Møller, direktør, PensionDanmark, +45 2488 7373, mrm@pension.dk

Kasper Ørsnes Larsen, Senior Development Manager, DEAS Asset Management, +45 2790 1702, kol@deas-asset.com

Søren Blom Villadsen, Partner, ejendomsmægler, MDE, Poul Erik Bech, mobil +45 3057 8564

Kort om Velliv
Velliv tilbyder pensionsordninger til både private og virksomheder og er med mere end 340.000 kunder Danmarks tredjestørste kommercielle pensionsselskab. Alle kunderne er medejere af Velliv gennem deres automatiske medlemskab i Velliv Foreningen, der er majoritetsejer i pensionsselskabet.

Kort om PensionDanmark
PensionDanmark A/S administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for 800.000 medlemmer beskæftiget i 21.000 private og offentlige virksomheder. PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne. De samlede indbetalinger udgjorde 16,2 mia. kr. i 2021. Balancen er 327 mia. kr.

Kort om DEAS Asset Management A/S
DEAS Asset Management er en førende pan-nordisk investerings- og asset managementpartner inden for fast ejendom. Som partner for institutionelle investorer, familiefonde samt fondsforvaltere (nationale såvel som internationale) tilbyder vi services inden for fund og investment, asset management samt development og transaction & advisory services.
Med otte kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark har vi en stærk pan-nordisk tilstedeværelse med indgående lokal ekspertise. Det giver vores investorer fuld adgang til ejendomsinvesteringer i Norden via fonde, joint ventures eller som segregerede mandater. Vores team med mere end 100 ejendoms- og investeringsspecialister har en dokumenteret track record med levering af attraktive afkast inden for ejendomssegmenterne bolig, kontor, retail og logistik.
Med en integreret tilgang til ejendoms- og porteføljeoptimering, herunder også inden for ESG og digitalisering, leverer et specialiseret og erfarent team kyndig rådgivning i hele værdikæden inden for fast ejendom fra køb, management og salg – uanset investeringsstrategi og risikoprofil (core, core+ and value-add).
DEAS Asset Management er autoriseret til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF-reguleret) og har både diskretionære og ikke-diskretionære mandater under forvaltning. Porteføljen udgør en samlet værdi på +8 mia. EUR i AuM fordelt på +450 ejendomme med et samlet areal på +3 mio. m2.
DEAS Asset Management er en del af DEAS Group, som ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deas-asset.com

Billeder

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg, Danmark

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

DEAS henter digital profil som ny Vice President for Marketing & Communications18.5.2022 11:44:50 CEST | Pressemeddelelse

Camille Berner er nyansat Vice President for Marketing & Communications hos DEAS Group og indtræder i koncernledelsen. Ambitionen er at styrke DEAS’ digitale tilstedeværelse og skabe mere synlighed omkring virksomheden. Ansættelsen glæder Group CEO Rikke Lykke. “Camille har den nødvendige, stærke digitale profil og kommer med en energi, som vi glæder os til at se afspejlet i vores kommunikation. Jeg synes, at DEAS fortjener mere opmærksomhed og et friskt pust,” siger Rikke Lykke om ansættelsen. Camille Berner har en juridisk baggrund fra Københavns Universitet, men har igennem sin karriere primært arbejdet med kommunikation og markedsføring. Hun har stor erfaring med både digitale og analoge medier, og hendes karriere udspringer af mode- og livsstilsbranchen. Camille Berner har desuden været selvstændig konsulent med speciale i digital kommunikation og branding. “Jeg må tilstå, at ejendomsbranchen er ny for mig, men da jeg blev kontaktet og hørte om DEAS’ digitale ambitioner og engagem

Annual Financial Statements for 2021: DEAS Group delivers fine results and puts greater focus on social and sustainable responsibility27.4.2022 09:02:33 CEST | Press release

Today, DEAS Group publishes its Annual Financial Statements and Corporate Social Responsibility Report for 2021. In 2021, DEAS Group achieved an increase in revenue of 18% compared to 2021. Revenue amounted to DKK 777.2 million, compared to DKK 657.6 million in 2020, with EBITDA at DKK 79.4 million in 2021. The result for the year was a profit of DKK 32.2 million after tax. ‘It’s been a year of great business growth. International investors in particular have chosen to partner with DEAS, with an improvement in earnings from the underlying business, which is nonetheless affected by significant one-off costs of more than DKK 20 million relating to the acquisition of activities in 2021 etc. It is wonderful to see that the efforts of our many highly skilled and dedicated employees achieved such fine results. 2021 was a year in which we launched a major change process in DEAS Group, of which we will really begin to see the results in 2022. We must become a partner creating even more value a

Årsregnskab 2021: DEAS Group leverer flot resultat og sætter større fokus på social og bæredygtig ansvarlighed27.4.2022 09:00:30 CEST | Pressemeddelelse

DEAS Group lancerer i dag årsregnskab samt Corporate Social Responsibility rapport for 2021. DEAS Group opnåede i 2021 en stigning i omsætningen på 18% i forhold til 2021. Omsætningen udgjorde 777,2 mio. kr. mod 657,6 mio. kr. i 2020, og EBITDA landede på 79,4 mio. kr. i 2021. Årets resultat endte med et overskud på 32,2 mio. kr. efter skat. ”Det har været et år med fin vækst i forretningen. Specielt internationale investorer har valgt DEAS som samarbejdspartner, og indtjeningen er forbedret i den underliggende forretning, som dog er påvirket af betydelige engangsomkostninger på mere end 20 mio. kr. i forbindelse med overtagelse af aktiviteter i 2021 mv. Det er dejligt at se, at vores mange fagligt dygtige og engagerede medarbejderes indsatser udmønter sig i tallene. 2021 har været et år, hvor vi har sat gang i en stor forandring i DEAS Group, og vi vil for alvor begynde at se resultaterne i 2022. Vi skal løfte os til at blive en endnu mere værdiskabende partner og rådgiver for vores i

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum