Haderslev Kommune

Udvalgsformand ønsker Maja Alm tillykke

Del

Orienteringsløber og 3 dobbelt verdensmester, Maja Alm, hædres ved et arrangement den 6. september kl. 19.15.

På onsdag den 6. september kl. 19.15 bliver den nu 3 dobbelte verdensmester (plus 2 sølvmadaljer!), ved VM i Tartu i Estland, Maja Alm, hædret ved et arrangement på Fighter Wing Skrydstrup. Det er samtidig også et tillykke for de 2 guldmedaljer ved World Games i Wroclaw i Polen.

Samme dag har Orienteringsklubben HTF arrangeret et sprintløb ved Jordmaterielværkstederne på Fighter Wing Skrydstrup. Ved den lejlighed er der efterfølgende arrangeret hædring af Maja Alm, der er mangeårigt medlem af klubben og i øvrigt blev æresmedlem af klubben, da hun kom hjem fra Skotland med 3 medailjer i 2015.

Ved hædringen vil formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Allan Emiliussen, overrække Maja Alm en gave fra Haderslev Kommune, og Maja vil fortælle lidt om deltagelsen ved VM.

Læs mere om løbet på http://okhtf.dk/

Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi gerne have en tilmelding fra pressen senest tirsdag den 5. september klokken 21. Tilmeldingen sendes til Jørn F. Andersen på jfa@adr.dk eller pr. tlf. 22 84 86 63.

Kontakter

Allan Emiliussen Formand for Udvalget for Kultur og Fritid, 40 22 52 80
Jørn F. Andersen, Orienteringsklubben HTF, 22 84 86 63

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum