Haderslev Kommune

Udvalgsformand glæder sig over åbenhed og smagsprøver hos ny madleverandør

Del

Fra 15. november kan borgere i Haderslev Kommune, som er visiteret til at få aftensmad fra kommunen, vælge Hotel Norden som leverandør. Nu inviterer hotellet borgerne til smagsprøver, og det glæder udvalgsformand Holger Mikkelsen.

Der er boller i karry, fiskefrikadeller og lasagne på menuen, når Hotel Norden slår dørene op for Haderslev Kommunes borgere, der fra 15. november kan få aftensmaden bragt fra hotellet.

Hotel Norden blev 7. oktober 2016 godkendt som leverandør af aftensmad til de cirka 500 borgere, som af forskellige grunde får dagens varme måltid leveret af Haderslev Kommune. Menuen er på plads, og nu har direktør Hanne Degn så inviteret borgerne indenfor til en snak om kylling, kartoffelmos og sønderjysk pølse.

"Vi vil gerne have en dialog med borgerne om, hvad de kan lide og ikke kan lide. Og så håber vi, at man får sat nogle ansigter på os, så man ved, hvem der har lavet maden, når man sidder med tallerkenen foran sig", siger Hanne Degn.

Arrangementerne finder sted den 25. og 27. oktober klokken 12, og der bliver også mulighed for at smage den mad, som indtil videre er på menuen.

Større indflydelse til borgerne

Initiativet fra Hotel Norden begejstrer Holger Mikkelsen, der er formand for Voksenudvalget, og som var med til at træffe beslutningen:

"Det var jo netop tanken, at vores ældre medborgere skulle have en større indflydelse på, hvilken mad de får serveret, så jeg er glad for, at Hotel Norden inddrager og lytter til borgerne", siger han.

Haderslev Kommune tilbyder i dag mad fra det kommunale fælleskøkken Elbokøkkenet, og derudover er der en aftale med én privat leverandør om at levere mad til borgere, der ikke selv kan gå i køkkenet. Men fra 15. november får de altså endnu en valgmulighed.

Arrangementet på Hotel Norden 27. oktober er allerede fuldt booket, men det er stadigvæk muligt at tilmelde sig 25. oktober. Pressen er velkommen.Kontaktinformation:

Holger Mikkelsen, formand for Haderslev Kommunes voksenudvalg; telefon 40 22 52 93

Hanne Degn, direktør for Hotel Norden; telefon 74 52 40 30

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum