Haderslev Kommune

Udvalget for Kultur og Fritid studerer talentudvikling, kultur og idræt i London

Del

Der er talentudvikling, foreningsliv og inspiration til anderledes kulturtilbud på plakaten, når Udvalg for Kultur og Fritid besøger London den 5. til 8. december.

I dag drager Udvalg for Kultur og Fritid på studietur til London. Her vil udvalget samle inspiration til den kommende kultur- og fritidspolitik.

Udvalget skal blandt andet høre om talentudvikling, civilsamfundets samspil med det offentlige, nye idrætsformer og kulturtilbud i områder med stor kulturel forskellighed.

Og det er yderst relevant at lade sig inspirere af briternes måde at gøre tingene på, mener udvalgsformand Allan Emiliussen (V).

”Vi kan lære rigtigt meget af at se, hvordan man arbejde med kultur og fritid andre steder. Og briterne har blandt andet et rigtig godt eksempel på, hvordan kultur og idræt bliver en del af undervisningen i en folkeskole og på den måde skaber en tæt sammenhæng med lokalområdet”, siger han.

Udover Foxfield Primary School, der netop arbejder med idræt og lokalsamfund i skolen, skal udvalget besøge det olympiske stadion Here East, Youth Sports Trust Fond, Sports Marketing Network og Pavillion Sports & Café.

De besøg forventes blandt andet at kunne bidrage til udviklingen omkring StreetDome, Bispen, ungdomshuset, festugen og til samarbejdet mellem sport, idræt, skole og dagtilbud.

Studieturen koster ca. kr. 5000 per person. Hertil kommer udgifter til forplejning.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum