Guldborgsund Kommune

Udvalg giver tilskud til ”bevæg dig for livet” koncept

Del

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget uddeler tilskud fra Bosætningspuljen til Jungle Run i august.

”Det er rigtig dejligt i disse Corona-tider, at kunne give tilskud til et arrangement som Jungle Run, der kan være med til at sætte fokus på fællesskabet og samle genrationer på tværs, hvor børn og voksne kan få noget motion og samtidig opleve naturen på tæt hold.” Udtaler Martin Lohse, formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget.

Jungle Run i Knuthenborg Safaripark

Jungle Run blev gennemført sidste år med ca. 400 deltagere. Løbet er at skabe aktivitet i naturen og interaktion mellem børn og voksne og knytte bånd på tværs af generationer. Løbet afholdes i Knuthenborg Safaripark den 16. august 2020 og vil blive tilrettelagt og afviklet inden for rammerne af regeringens Corona-retningslinjer, så løberne bliver sendt af sted i heat på 10 løbere ad gang for at undgå kø undervejs. Arrangementet understøtter desuden ”bevæg dig for livet” konceptet og er med til at skabe et godt billede af fællesskabet og foreningslivet i Guldborgsund. Kommunen er da også repræsenteret på løbsdagen med en infostand.

Nøgleord

Kontakter

Bosætningskoordinator Nina Lemkow, tlf. 25 18 18 97

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum