Region Sjælland

Udtalelse fra Forretningsudvalget

Del

Medlemmer af sygehusledelser i Region Sjælland har ladet sig vaccinere. Et samlet Forretningsudvalg i Region Sjælland fremsætter i den sammenhæng følgende udtalelse.

Udtalelse fra Forretningsudvalget, Region Sjælland:

”Regionsrådet har fået en samlet redegørelse fra regionens direktion samt direktionens vurdering af, at medlemmer af sygehusledelser har ladet sig vaccinere. Derudover har Forretningsudvalget modtaget en udtalelse fra de fire sygehusdirektører på regionens somatiske sygehuse.

Forretningsudvalget er enige om, at det var meget dårlig dømmekraft, at de pågældende direktører lod sig vaccinere.

Forretningsudvalget tager således skarp afstand fra sygehusdirektørernes ageren i denne sag, der er stærkt kritisabel. Der er brug for, at vi alle kan have fuld tillid til den ledelsesmæssige håndteringen af vaccinationsprogrammet både blandt frontpersonalet samt bredt i befolkningen.

Det konstateres, at direktionen kraftigt har irettesat sygehusenes ledelser i forhold til dette og indskærper, at der fremadrettet skal være fuldt fokus på, at vaccinationsindsatsen følger de målgruppeanvisninger, der er fra Sundhedsstyrelsen.”

Kontakter

Jan Hendeliowitz, Socialdemokratiet - tlf.: 21562649
Jacob Jensen, Venstre – tlf 61624241
Gitte Simoni, Dansk Folkeparti - tlf.: 61154063
Christian Wedell-Neergaard, Det Konservative Folkeparti - tlf.: 40152223
Bruno Jerup, Enhedslisten – tlf.: 21643430
Tina Boel, Socialistisk Folkeparti - tlf.: 21223866
Anne Møller Ronex, Radikale Venstre - tlf.: 21225610
Regionsrådsformand Heino Knudsen, Socialdemokratiet - tlf. 51145496

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Klar besked til transportministeren: Sjælland vil have motorvej til Kalundborg og Næstved og styrke den kollektive trafik26.2.2021 07:00:00 CETPressemeddelelse

Som optakt til Folketingets kommende forhandling om infrastruktur og grøn mobilitet mødes sjællandske politikere, Novo Nordisk Kalundborg, Ardagh Glass Holmegaard og repræsentanter fra fagbevægelsen fredag med transportministeren med entydigt budskab: Sjælland står sammen om at få mere motorvej og kollektiv trafik og styrke grøn omstilling i transporten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum