Lemvigh-Müller A/S

Udskudt: DM i kabelstrip

Del

I samarbejde med Waskönig+Walter skulle Lemvigh-Müller have afholdt det første uofficielle DM i kabelstrip i uge 12. Det er nu udskudt grundet ønske om at minimere smittefaren af coronavirus.

For at minimere smittefaren ved COVID-19 har Lemvigh-Müller valgt at udskyde større arrangementer deriblandt DM i kabelstrip, som skulle have været afholdt i uge 12 i fem af stål- og teknikgrossistens håndværkerbutikker i Aarhus, Kolding, Hillerød, Gladsaxe og København. Konkurrencen skulle have været afholdt i samarbejde med kabelproducenten Waskönig+Walter. 

DM i kabelstrip er ikke aflyst, men udskudt på ubestemt tid, og Lemvigh-Müller ser frem til at kunne afholde arrangementet på et senere tidspunkt.  

Billeder

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum