Udenrigsministeriet

Udenrigsministerens særlige rådgiver får nyt job

Del

Særlig rådgiver Ole Rydahl Svensson har opsagt sin stilling i Udenrigsministeriet, og har sidste arbejdsdag den 24. juni, hvorefter han afvikler ferie.

Ole Rydahl Svensson har arbejdet for Jeppe Kofod siden 2014, først som politisk rådgiver i Bruxelles, mens Kofod var medlem af Europa-Parlamentet, og sidenhen som særlig rådgiver siden august 2019.

Udenrigsminister Jeppe Kofod udtaler i den forbindelse:
”Ole er et af de skarpeste mennesker jeg har samarbejdet med igennem min politiske karriere. Han har en dyb faglig tyngde, stor arbejdskapacitet og strategisk indsigt og ydet stærk rådgivning i mit politiske arbejde igennem de sidste mange år. Ole vælger nu andre udfordringer, og jeg ønsker ham alt det bedste i sit fremtidige virke og takker ham af hjertet for 8 års tæt og fortroligt samarbejde.”

Udenrigsminister Jeppe Kofod rådgives fortsat af særlig rådgiver Lukas Lausen.

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum