Udenrigsministeriet

Udenrigsministerens Eigtvedsdialog – kom til debat d. 25. april 2022

Del

Den 25. april 2022 inviterer udenrigsministeren til næste arrangement i rækken af Eigtvedsdialoger. Denne gang vil debatten stille skarpt på den nye sikkerhedspolitiske virkelighed i Europa og betydningen af det danske forsvarsforbehold.

Eigtvedsdialogen finder sted den 25. april 2022 fra kl. 10.30-12.15 i Eigtveds Pakhus. Arrangementet afholdes i hybridformat med mulighed for både fysisk og online deltagelse. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Kontakt for pressen til Udenrigsministeriet og udenrigsminister Jeppe Kofod: pressevagten@um.dk

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Fælleserklæring om Talibans indskrænkelser af kvinder og pigers rettigheder i Afghanistan13.5.2022 11:58:26 CEST | Pressemeddelelse

Udenrigsminister Jeppe Kofod udtrykker i denne fælleserklæring bekymring for de mange nylige anslag mod kvinders rettigheder i Afghanistan og opfordrer Taliban-regimet til give kvinder og piger lige muligheder for at deltage i det afghanske samfund. Med til erklæringen er udenrigsministrene fra Australien, Canada, Danmark, Finland, Italien, Japan, Nederlandene, New Zealand, Norge. Spanien, Sverige, Storbritannien, Sydkorea, Tyskland og USA

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum