Udenrigsministeriet

Udenrigsministeren ansætter endnu en særlig rådgiver

Del

Udenrigsministeriet ansætter Lukas A. Lausen som særlig rådgiver for udenrigsminister Jeppe Kofod. Han skal i samarbejde med særlig rådgiver Ole Rydahl Svensson bistå udenrigsministeren i det regeringspolitiske arbejde.


Jeppe Kofod udtaler i forbindelse med ansættelsen:
”Jeg glæder mig til at genoptage samarbejde med Lukas Lausen og at få ham med på holdet. Lukas vil med sit skarpe blik for både pressehåndtering, inden- og udenrigspolitik og erfaring fra blandt andet Europa-Parlamentet være med til at sikre, at regeringens politiske ønsker og prioriteter føres ud i livet.”

Lukas A. Lausen kommer fra en stilling som public affairs manager hos konsulenthuset Rud Pedersen med fokus på dansk og europæisk politik. Han har tidligere arbejdet som politisk rådgiver for Jeppe Kofod i Europa-Parlamentet.

Lukas A. Lausen blev bachelor i statskundskab på Københavns Universitet i 2016 og fik en mastergrad i offentlig politik fra Oxford University i 2017.

Lukas A. Lausen tiltrådte stillingen den 23. september 2021.

For yderligere pressespørgsmål, kontakt: Pressevagten@um.dk

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Danmark har solgt over 200.000 overskydende mRNA-vacciner til Australien og donerer 250.000 vaccinedoser til Rwanda14.10.2021 15:56:22 CEST | Pressemeddelelse

Regeringen har solgt 200.400 mRNA-vaccinedoser af mærket Moderna til Australien. Der er tale om overskydende vaccinedoser, som ikke skal indgå i den danske vaccineudrulning. Som led i støtten til pandemibekæmpelsen på det afrikanske kontinent donerer regeringen desuden 250.000 vaccinedoser til Rwanda. Donationen skal understøtte Rwandas håndtering af COVID-19-krisen.