Fredensborg Kommune

Udendørs idrætsanlæg genåbnes for idræt uden kropskontakt

Del

Kommunen begynder nu at genåbne idrætsanlæg, idet DIF og DGI har tilpasset deres anbefalinger til idrætsforeningerne efter dialog med Sundhedsstyrelsen.

Udendørs idrætsanlæg åbner igen hurtigst muligt.
Udendørs idrætsanlæg åbner igen hurtigst muligt.

Det er nu igen tilladt at mødes og dyrke idræt udendørs på kommunale idrætsanlæg – men alle myndighedernes krav og anbefalinger skal samtidig overholdes. Det betyder bl.a. at max 10 personer må mødes og de skal holde to meters afstand.

”Jeg er glad for, at vi nu tager hul på at genåbne idrætslivet. I første omgang bliver det med mange begrænsninger, men jeg håber, at dette er startskuddet til, at vi stille og roligt kan vende tilbage til normalen, så vores fantastiske foreningsliv igen kan leve frit. Det er et kæmpe ønske hos os alle”, siger Kristian Hegaard, der er formand for Fritids- og Idrætsudvalget. 

Genåbningen sker på baggrund af, at DIF og DGI har tilpasset deres anbefalinger til idrætsforeningerne efter dialog med Sundhedsstyrelsen.

Hvis en forening vælger at afholde udendørs idrætsaktiviteter uden kropskontakt, opfordres foreningerne til at holde sig orienteret om anbefalingerne og retningslinjerne fra DIF, DGI samt egne specialidrætsforbunds anbefalinger og retningslinjer.

Blandt andet må man ikke samles mere end ti personer og der holdes mindst 2 meters afstand til andre personer. Der skal være særlig opmærksom på håndhygiejne og brug af medbragt håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe.
Klubhuse, toilet, omklædnings- og badefaciliteter vil fortsat være lukkede.

Udendørs anlæg, herunder tennisbanerne, åbner hurtigst muligt, og kommunens administration er i dialog med foreningerne og NSPV herom.

Kontakter

Udvalgsformand Kristian Hegaard (B) tlf. 22 33 91 53

Billeder

Udendørs idrætsanlæg åbner igen hurtigst muligt.
Udendørs idrætsanlæg åbner igen hurtigst muligt.
Download

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum