Billund Kommune

Uden frivillige ingen Skole OL Finale: Nu bliver de takket med festmiddag

Del

De frivillige ved sommerens Skole OL Finale i Billund bliver tirsdag den 22. november belønnet med en takkemiddag for deres uundværlige indsats. Billund Kommune og samarbejdspartnerne DIF og Skole OL håber på, at de frivillige vil hjælpe igen til næste år.

Frivillige ved årets Skole OL Finale. Foto: Skole OL/Lone Dybdal
Frivillige ved årets Skole OL Finale. Foto: Skole OL/Lone Dybdal

I sommer løb Skole OL Finalen 2022 af stablen i Børnenes Hovedstad, Billund. Det var en uge med tusindvis af friske børn, en masse spændende discipliner og styrket fællesskab i de forskellige klasser.

I kulisserne arbejdede cirka 450 frivillige, heraf var halvdelen lokale børn og unge, som sørgede for, at Skole OL Finalen blev en fantastisk oplevelse for alle de fremmødte børn.

Derfor holder Billund Kommune en takkemiddag for alle de frivillige i samarbejde med DIF og Skole OL, som kommunen arrangerer Skole OL Finalen sammen med.

”Vi er meget stolte af, at vi har så mange frivillige både børn og voksne, der ville være med til at give de deltagende børn en god oplevelse til Skole OL Finalen i Børnenes Hovedstad. Vi kunne ikke have klaret det uden dem, og jeg håber selvfølgelig, at de frivillige har lyst til at være med igen næste år – og året efter,” siger Simon Nicolajsen Jørgensen, formand for Teknik-, Plan- og Kulturudvalget i Billund Kommune.

Skole OL Finalen er en tilbagevendende begivenhed, som Billund Kommune er værter for i årene 2021-2024. Derfor er der også fortsat brug for frivillige, når Skole OL Finalen vender tilbage til Børnenes Hovedstad i juni måned 2023 og 2024.

Viser taknemmelighed

Næste år skal der bruges endnu flere frivillige, så vil man gerne være en del af fællesskabet og være med til at give børn en uforglemmelig oplevelse, er der rig mulighed for at være med.

”Vi håber, at takkemiddagen kan styrke de frivilliges følelse af fællesskab og stolthed over at have stået sammen om en så stor begivenhed. Samtidig vil vi også gerne vise vores taknemmelighed og anerkende det stykke arbejde, de frivillige har gjort. Derfor skal de selvfølgelig have en takkemiddag,” siger Simon Nicolajsen Jørgensen.

Der er tilmeldt 106 frivillige til takkemiddagen, der holdes tirsdag d. 22. november. Her vil de frivillige bl.a. blive takket af Billund Kommunes borgmester Stephanie Storbank og modtage en særlig frivillig-gave som tak for deres store arbejde.

Billund Kommune arrangerer Skole OL Finalen sammen med Skole OL og DIF. Kommunens værtskab er støttet af Ole Kirk’s Fond – en lokalt forankret fond stiftet til minde om LEGO virksomhedens grundlægger.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Billeder

Frivillige ved årets Skole OL Finale. Foto: Skole OL/Lone Dybdal
Frivillige ved årets Skole OL Finale. Foto: Skole OL/Lone Dybdal
Download

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum