Aabenraa Kommune

U16-kvindefodbold: Danmark møder Island i Aabenraa

Del

Aabenraa Kommunes borgere inviteres til at åbne sommeren på fineste vis med et brag af en U16-kvindelandskamp mellem Danmark og Island på Aabenraa Stadion.

I anledning af Genforeningen 2020 afholdes DBU Open Nordic i Sønderjylland. U16 kvindefodboldlandshold fra Danmark, Holland, Sverige, Island og Færøerne tørner sammen i fire syd– og sønderjyske kommuner. 9. juli er det Danmarks tur mod det islandske landshold, og det foregår i Aabenraa Kommune.

Kampen spilles på Aabenraa Stadion klokken 14.30 og afvikles af DBU i samarbejde med Aabenraa Boldklub og Aabenraa Kommune. Kampen afgøres ved ordinær spilletid og er Danmarks anden kamp i stævneforløbet, efter de har mødt Færøerne på Haderslev Stadion 6. juli.

På grund af de gældende krav til forsamlinger skal der bestilles billet til arrangementet, og der bliver krav om gyldigt coronapas. Arena Aabenraa sørger for afsprittede sæder, og der bliver mulighed for at købe mad og drikkevarer på stadion.

Kampen har været længe undervejs, da den skulle have været afviklet i 2020 som led i de afsluttende festligheder for 100-året for Genforeningen. Derfor glæder det eventkoordinator ved Aabenraa Kommune, Asger Freud-Blæsbjerg, at kampen nu kan realiseres.

- Der er i de senere år kommet et større fokus på kvindefodbold på eliteplan, og derfor er det rart, at de lempede restriktioner nu muliggør at gennemføre kampen, siger han og understreger, at kommunens rolle har været af vejledende karakter:


- Den største ros skal gives til Aabenraa Boldklub, der er gået til opgaven med krum hals uanset udfordringerne.

Billetter til kampen er gratis og kan hentes via https://aabenraa.nemtilmeld.dk/534/. Man bliver ikke lukket ind uden gyldig billet og coronapas.

Kontakter

Eventkoordinator Genforeningen 2020, Asger Freud-Blomquist, tlf.: 21 62 17 94; e-mail: asmf@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum