Danmarks Statistik

Tværfløjtenister holder fast

Del

Nye tal fra Danmarks Statistik går tæt på landets musikskoler og viser bl.a., hvor længe eleverne holder fast i deres instrument

Musikskoleelever, der vælger at spille på tværfløjte, har en tendens til at holde fast i deres instrument i længere tid, end det er sagen for elever, der spiller synthesizer/keyboard.

Nye tal fra Danmarks Statistik går tæt på de danske musikskoler, og viser bl.a., at nogle instrumenter synes at holde bedre på eleverne end andre.

Tallene afslører også, at der er væsentlig forskel på, hvilke instrumenter drenge og piger vælger at spille, når de går i musikskole.

På instrumenter som tværfløjte, violin og sang er mere end tre fjerdedele af eleverne piger, men drengene er i overtal på slagtøj, el-guitar og el-bas.

Du kan læse mere om de nye tal fra Danmarks Statistik ved at trykke her.

Nøgleord

Information om Danmarks Statistik

Danmarks Statistik
Danmarks Statistik
Sejrøgade 11
2100 København Ø

39 17 39 17http://www.dst.dk

Danmarks Statistik er den centrale myndighed for dansk statistik. Vores opgave er at indsamle, bearbejde og offentliggøre statistiske oplysninger om det danske samfund.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Statistik

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Statistik

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum