Guldborgsund KommuneGuldborgsund KommuneGuldborgsund Kommune

TV2 ØST-løbet kommer til Nykøbing F. den 3. maj

Del

Traditionen tro er der den første søndag i maj inviteret til løbefest, når TV2 ØST-løbet skydes i gang. Den 13. udgave kommer til Nykøbing F., der ikke tidligere har været værtsby. Ruteplanlæggerne har lagt hovederne i blød for at skabe en sjov og overraskende løbetur, uanset om man løber 2, 5, 10,5 eller 21 km. Tilmeldingen er åben.

Foto fra TV2 ØST-Løbet 2018.
Foto fra TV2 ØST-Løbet 2018.

Sidste år hoppede flere end 2.000 i kondiskoene for enten at gå eller løbe med i TV2 ØST-løbet.

Udvalgsformand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune Martin Lohse glæder sig til at byde TV2 ØST-løbet velkommen i Nykøbing F.

”Løberne kan forvente en flot og varieret løbsrute gennem byens hyggelige gader, forbi interessante og historiske bygninger og med flot udsigt over vandet”, siger Martin Lohse.

Siden løbet blev afholdt første gang i 2008 er deltagerantallet kun gået en vej, og det er op. Det samme gælder interessen for at være værtsby, hvor kommuner i TV2 ØST’s sendeområde kan byde ind på den rolle. 

”De seneste år har vi fået stadigt flere glade motionister til at deltage, og løbet har udviklet sig til lidt af en folkefest. Det er første gang, vi flytter løbet til sydhavsøerne, og det glæder vi os rigtig meget til”, siger Mads Gudiksen der er redaktør hos TV2 ØST. 

Gå eller løb med 
De seneste år har der været både gang- og løberuter til motionsløbet for at give endnu flere muligheden for at være aktive sammen. 15 pct. af deltagerne i 2019 sagde ja tak til at gå, derfor byder 2020-versionen også på den mulighed.  

”Vi arbejder målrettet på at få endnu flere danskere til at bevæge sig, og her passer TV 2 ØST-løbet perfekt, fordi alle kan være med. Med gangruter kan alle uanset form få pulsen op. Men der er naturligvis også plads til at løbe rigtig hurtigt”, siger Lasse Russotti, der er projektleder hos DGI. 

Tilmeld dig
Tilmeldingen er åben på https://www.tv2east.dk/loebet, hvor du også kan finde priser og praktisk information. Du kan vælge mellem distancerne 2 km, 5, km, 10.5 km (kvart maraton) og halvmaraton. Hvis du vil gå ruterne, er det muligt på 2, km 5 km og 10.5 km.

Kontakter

Guldbogsund Kommune, Martin Lohse, 25 18 18 13

TV 2 ØST, Mads Gudiksen, 55 36 56 56

DGI, Lasse Russotti, 20 89 67 36 

Billeder

Foto fra TV2 ØST-Løbet 2018.
Foto fra TV2 ØST-Løbet 2018.
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Nyt rekreativt område på Sydfalster - Kæmpeskoven11.5.2020 08:18:31 CESTPressemeddelelse

Det er sjældent, at muligheden byder sig for. Men nu sker det, Guldborgsund Kommune kan snart tilbyde alle borgere et nyt rekreativt område. - Vi er meget begejstret over, at det kan lade sig gøre, siger Peter Bring-Larsen (G) formand for Teknik-, Miljø- og Ejendomsudvalget i Guldborgsund Kommune. Det er den kommunalt ejede tidligere losseplads og grenplads på Godthåbs Alle i Væggerløse, der nu bliver til et nyt offentligt tilgængeligt rekreativt område. Grenpladsen har igennem mange år ligget ubenyttet hen. Grenpladsen bliver nu til et skovområde – der er døbt ”Kæmpeskoven”. Hele området vil blive tilplantet med ”børn” af kæmpeegene fra Corselitzeskovene på Østfalster. Et projekt koordineret af Skov- og Naturkonsulent Thyge Andersen, Kraghave. Dernæst vil en del af området blive indhegnet til en ny stor hundeskov. Der vil tillige blive etableret p-plads og borde & bænkesæt på arealet. Grenpladsen er kortlagt som lettere forurenet, fordi den har været anvendt som losseplads. Pga. af de

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum