Guldborgsund Kommune

TV2 ØST Løbet bliver virtuelt igen i år

Del

På grund af corona-restriktionerne kan TV2 ØST Løbet den 2. maj ikke afholdes med fælles start i Nykøbing Falster. I stedet kan man deltage i løbet, lige hvor man vil.

Fra TV2 ØST Løbet i 2019.
Fra TV2 ØST Løbet i 2019.

Arrangørerne bag TV2 Øst Løbet vurderer, at selvom forsamlingsloftet skulle blive hævet efter påske, vil restriktionerne sandsynligvis stadig gøre det umuligt at afholde det store arrangement, TV2 ØST Løbet plejer at være.

”Vi ville jo naturligvis helst holde en stor motionsfest på torvet i Nykøbing Falster, som vi havde planlagt”, forklarer TV2 ØST’s direktør Vagn Petersen.
”Men når det nu ikke kan lade sig gøre, så vil vi alligevel holde fast i, at vi skal løbe og gå sammen – bare hver for sig”, fortsætter Vagn Petersen.

Derfor vil TV2 ØST sammen med DGI Midt- og Vestsjælland igen i år at lave en virtuel udgave. Det vil sige, at man kan løbe eller gå sin rute, hvor man vil, og hvornår på søndagen den 2. maj man vil. Man kan printe sit personlige startnummer og sit eget diplom med sin tid bagefter. Og det kommer ikke til at koste noget at være med.

”Corona har betydet, at mange flere har fundet vej til at bruge naturen som idrætsarena. Det betyder, at vi løber og går som aldrig før.” fortæller afdelingsleder Lasse Russotti fra DGI Midt- og Vestsjælland.

”Nu gælder det om at holde fast i de gode vaner, selvom Corona forhåbentlig er på retur. Her kan TV2 ØST Løbet være en god motivation til at holde formen ved lige.”

Der vil være gå- og løberuter på 2 km, 5 km, 10 km og halvmaraton – så der burde være ruter for alle.

Løb i Nykøbing Falster næste år

Planen om at holde et stort motionsløb i Guldborgsund er dog på ingen måde droppet. TV2 ØST Løbet bliver afholdt i Nykøbing Falster i begyndelsen af maj næste år. Det er der enighed om hos TV2 ØST, DGI, Guldborgsund Kommune og de to lokale løbeklubber Guldborgsund Løberne og Guldborgsund Triathlon Klub.

”Jeg tror vi alle længes meget efter, at få genskabt de fællesskaber vi på kryds og tværs er en del af. Men sikkerheden står naturligvis øverst, og derfor må vi i stedet tage del i et virtuelt fællesskab, hvor vi løber sammen hver for sig. Jeg håber rigtig mange vil være med, for motion og en følelse af sammenhold er afgørende i den tid vi lever i lige nu – og så glæder vi os til at byde alle velkomne til en stor løbefest i Guldborgsund i 2022” siger formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget Martin Lohse (Guldborgsundlisten).  

 

 Sådan deltager du:

  - Vælg distance på tilmeldings-siden tv2east.dk/loebet

  - Print dit personlige startnummer

  - Løb eller gå når du vil og hvor du vil den 2. maj 2021

  - Indtast din tid på tilmeldings-siden

  - Print dit personlige diplom

  - Del billeder og video på Facebook og instagram #tv2østløbet

Kontakter

TV2 ØST, Direktør Vagn Petersen, tlf. 55365656
DGI Midt- og Vestsjælland, projektleder, Lasse Russotti på lasse.russotti@dgi.dk

Billeder

Fra TV2 ØST Løbet i 2019.
Fra TV2 ØST Løbet i 2019.
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund har fundet arkitekten, der skal udvikle stort havneområde21.4.2021 09:10:57 CEST | Pressemeddelelse

Et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer skal omdanne den nuværende erhvervshavn i Nykøbing Falster til en ny spændende bydel med boliger, hotel, restauranter og masser af aktiviteter for borgere og besøgene. Guldborgsund Kommune har afsat en investering på 100 mio kr. over en 4 årig periode til at understøtte en realisering af planen. Når helhedsplanen foreligger vil investorer blive inviteret til at medvirke til realisering af den store udvikling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum