Aabenraa Kommune

Tv-station fra Hong Kong fik ny viden i Aabenraa Kommune

Del

En national tv-station fra Hong Kong besøger 9. - 11. maj Aabenraa Kommune for at se nærmere på teknologiske, smarte løsninger i ældreplejen. Onsdag var de en tur forbi plejehjemmet i Rise for at få inspiration og gode optagelser.

Et tv-hold fra Hong Kong fik set nogle ting, de ikke er vant til, da de onsdag besøgte Rose Plejehjem som et led i deres optagelser i Aabenraa Kommune.

I Aabenraa Kommune er vi førende, når det kommer til digitale, smarte løsninger i ældreplejen, og det fik de kinesiske gæster at se, da de dagen igennem optog billeder og lyd på plejehjemmet.

- Vi kender jo godt Danmark i forvejen, fordi vi spiser danske småkager og leger med LEGO. Men vi ved også, at Danmark er et af de førende lande, når det kommer til velfærdsteknologi. Og det har været spændende at opleve det på nærmeste hold i dag, forklarede producer Margaret Liu, da hun havde en pause mellem optagelserne i Rise.

I billedhjulet over artiklen kan du se billeder fra tv-stationens besøg i Rise, hvor de både nåede at hilse på en besøgshund og snakke nærmere med de ansatte på plejehjemmet.

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Godt arbejdsliv: Trivslen er fortsat høj på Aabenraa Kommunes arbejdspladser1.11.2018 08:00pressemeddelelse

Trivselsundersøgelsen 2018 i Aabenraa Kommune viser, at trivslen er høj i kommunen. For også at bibeholde den høje trivsel på Aabenraa Kommunes arbejdspladser fremadrettet, bliver det psykiske arbejdsmiljø forbedret i den nye Trivselsordning, mens kommunens arbejdsledere samt tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter deltager i MED- og Arbejdsmiljøkonference 2018 i Arena Aabenraa.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum