Trust InternationalTrust International

Trust International B.V. underskriver aftale med Despec og styrker sin position i Norden

Del

Lynge, d. 27.04.2022

Citat fra Trust:

”Trust er stolte af at annoncere dette strategiske, nordiske samarbejde med Despec, hvor vi sammen kan få tilgang til nye markeder og nye kanaler og dermed udvide vores rækkevidde sammen – med et særligt fokus på B2B.

Despec er en stærk distributør med en solid arv i Norden, hvilket giver Trust den kvalitet og bæredygtighed, som behøves til vores fremtidige virksomhed.

Vi ser frem til at udvikle os og vokse sammen med Despec.”

 

Kontaktperson for Trust i Norden:

Gjermund Stensvold, Head of B2B Nordics

Gjermund.stensvold@trust.com / +47 91 73 76 80

Citat fra Despec:

“Trust har produkter, som passer godt ind i Despecs sortiment. De er prisvenlige, stabile og i mange tilfælde mere bæredygtige valg for slutbrugeren. Trusts nye fokus på det nordiske marked sammen med et øget fokus på B2B gør dem meget interessante for mange af vores forhandlere. Vi er meget spændte på at følge deres udvikling og ser frem til et langt og givende partnerskab!”


Kontaktperson koblet til citat for Danmark, Norge og Island:

Rusit Hursid, Nordic Product Manager IT products & accessories

rhu@despec.dk / +45 45 74 14 21

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Trust International

Trust InternationalTrust er en global virksomhed på en mission rettet mod at gøre fair, digitalt tilbehør den nye norm. Fair for mennesker. Fair for planeten. Fair priser. Vi engagerer os og samarbejder med vores retail- og producentpartnere med henblik på at lave smarte ændringer i vores produktion, drift og produktsortiment.

Trust tilbyder et udvalg af prisvenlige produkter til din bærbare PC, spilenhed, tablet, PC, smartphone, TV og hjem. Trusts produkter er tilgængelige i 50 lande - fra lokale butikker til større elektronikbutikker, stormagasiner, hyper markeder og online.

Om Despec:

Despec blev grundlagt i 1992 i Danmark og er siden blevet etableret i alle nordiske lande. I dag er virksomheden repræsenteret med mere end 150 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Despec tilbyder et bredt og dybt produktsortiment og forskellige services, som samlet skal medvirke til at give en komplet distributionsløsning til kunder og leverandører med ambitionen om, at de kan opnå deres fulde potentiale i deres respektive markeder.

Følg pressemeddelelser fra Trust International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.