Trojanlabel

Trojanlabel vækster 60 % i sit tredje leveår

Del

Det danske højteknologifirma Trojanlabel har sat et markant aftryk i markedet for digitalt etiket- og emballagetryk. I løbet af bare tre år har virksomheden udviklet og markedsført tre forskellige løsninger til etiket- og emballagemarkedet – løsninger der hver for sig er en succeshistorie.

At der er tale om en succes, vidner de tørre tal om. På bare tre år har Trojanlabel skabt en omsætning på over 50 millioner kroner med en vækstrate i seneste regnskabsår på intet mindre end 60 %. Det er sket helt uden tilskud fra vækstfonde og uden etablering af ekstern gæld, hvilket gør det hele endnu mere imponerende.

Hurtig markedsintroduktion og lav pris
Baggrunden for succeserne – TrojanOne, Trojan2 og Trojan3 – skal findes i specielt to forhold, fortæller Mikkel Wichmann, medstifter og administrerende direktør i Trojanlabel. Først og fremmest sikrer en stram styring af produktudviklingen og kommercialiseringen af de enkelte løsninger, at produkterne når hurtigt frem til markedet - og dernæst, at løsningerne er prismæssigt attraktive for de fleste trykkerier.

Det handler om at fremstille det produkt, som løser netop de udfordringer, kunderne står over for - hverken mere eller mindre. Uden fordyrende og komplicerende produktfeatures. Og vel at mærke uden at gå på kompromis med den kvalitet, der er helt afgørende for vores kunder, siger Mikkel Wichmann.

For at opnå en effektiv produktudvikling og produktion har Trojanlabel etableret egen fabrik i Kina med 25 dedikerede medarbejdere, hvor de færdige maskiner fremstilles. Mange dele produceres helt fra bunden for at opnå den enkelthed i konstruktionen, der gør maskinerne enklere at samle og billigere at servicere. Prototyperne fremstilles også i Kina – så effektivt og hurtigt, at det er muligt at få en prototype frem på ganske få uger, fortæller Mikkel Wichmann.

Tilgængelighed og ny markedsadfærd
Tilgængeligheden gælder ikke kun tilstedeværelsen i markedet og den attraktive pris - den gælder også brugervenligheden. Udstyret er så enkelt at betjene, at det stort set kan producere samme dag, som det installeres. Træning og tilvænning er næsten overflødig. Det muliggøres ved, at maskinerne produceres som en samlet boks, der bare skal sættes i en helt almindelig stikkontakt, og derfra styres fra en touchskærm.

Trojanlabel udvikler selv de printkort, der styrer printerne samt det brugerinterface, som gør betjeningen så enkel.

Trojanlabels printere er ikke bare nye produkter med et attraktivt pris/ydelsesforhold. De er med til at ændre hele den måde, hvorpå etiketprint og tiltrykning på emballager foregår. Hvor det tidligere var stærkt specialiserede virksomheder, som forestod etiket- og emballagetryk, så ser man i stigende grad varemærkeejere, pakkerier, emballageproducenter og grafiske servicevirksomheder varetage disse opgaver, fordi prisen er overkommelig, betjeningen er nem, opgaverne kan produceres, når de skal bruges uden fordyrende lagerbinding - og så kan de håndtere variable data og personalisering i den kvalitet, kunderne efterspørger.

Om Trojanlabel
Trojanlabel er en fuldblods udviklingsvirksomhed, der leverer state-of-the-art løsninger inden for on-demand og in-house farveprint til producenter, etikettrykkerier og varemærkeejere. Virksomheden har udviklingsafdelinger i Danmark, Ungarn og Kina og er anerkendt for at skabe enkle og højteknologiske løsninger til en overkommelig pris.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Jensen, Product Director
Tlf: 0045 29 64 00 05
Email: tj@trojanlabel.com

Trojanlabel
46A Marielundsvej
DK-2730 Herlev
Denmark

Billeder

Links

Information om Trojanlabel

Trojanlabel
Trojanlabel
Marielundvej 46 A, 2.
2730 Herlev

+4529640005http://www.trojanlabel.com/

Trojanlabel er en dansk iværksættervirksomhed, grundlagt i 2012, der udvikler innovative digitale løsninger til produktion af etiketter. Trojanlabel har ca. 25 ansatte fordelt i Danmark, Ungarn og Kina. Trojanlabels moderne produktionsfaciliteter i Kina sikrer høj kvalitet til overkommelige priser og gør produkterne tilgængelige for både små- og mellemstore virksomheder. Trojanlabels produkter distribueres via et internationalt netværk af agenter med stor erfaring og viden om hurtig og sikker implementering af nye teknologier. Trojanlabels dygtige ingeniører, store markedsindsigt og erfaring gør dem til en fast-mover i udviklingen af højteknologiske printløsninger.

Følg pressemeddelelser fra Trojanlabel

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.