Erhvervsministeriet

Troels Lund Poulsen udpeger ny formand for Design Society

Del

Michael K. Rasmussen, der er global marketingsdirektør i VELUX, udpeges som ny bestyrelsesformand for Design Society og Dansk Design Center.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

"Danmark har traditionelt haft en styrkeposition inden for design, som vi skal bevare og udbygge, og det skal Design Society og Dansk Design Center spille en aktiv rolle i. Dansk Design Center skal være med til at vise, hvad dansk design kan, og til at gøre design konkret, så andre danske virksomheder udenfor branchen integrerer design i virksomheden, og dermed kan skabe ny vækst. Jeg er sikker på, at Michael Rasmussen med sin erfaring er den helt rette til at løfte de opgaver," siger Troels Lund Poulsen. 

Michael K. Rasmussen er global marketingsdirektør i VELUX og sidder allerede i dag i bestyrelsen i Dansk Design Center. Han afløser Lars Mikkelgaard Jensen på formandsposterne.

"Den danske designtradition har potentialet til at være en af de vigtigste konkurrenceparametre for Danmark i den globale konkurrence, og i den sammenhæng har Dansk Design Center en vigtig opgave i at inspirere og hjælpe især de små og mellemstore virksomheder med at udnytte design som vækstmotor og bidrage til at bringe designvirksomhederne ud i verden. Design Society er en vigtig platform for tre organisationer med samme tro på værdien af design. Samarbejdet mellem dem er med til at udnytte ressourcerne bedre og få 2+2 til at give mere end 4," siger Michael K. Rasmussen.

Fonden Design Society blev stiftet i 2015 for at skabe en national, samlende og slagkraftig platform for en offentligt finansieret vækstindsats for design og mode i Danmark. Erhvervs- og Vækstministeriet finansierer dele af aktiviteterne i Design Society og de tre datterselskaber: Dansk Design Center, INDEX: Design to Improve Life og Danish Fashion Institute.

Troels Lund Poulsen har i forbindelse med udpegningen af den nye formand genudpeget bestyrelsesformand Niels Eskildsen for Danish Fashion Insitute og bestyrelsesformand Jens Wittrup Willumsen for Index: Design to Improve Life.

Kontaktperson:
Presserådgiver Rasmus Holm Thomsen mob: 91 39 94 55 / rht@evm.dk

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny rapport viser gevinsterne ved det indre marked på tværs af hele EU27.9.2018 09:13pressemeddelelse

En ny rapport viser, at Danmark ikke er alene om at drage fordel af det indre marked. Rapporten understreger, at handlen med varer og tjenester inden for det indre marked er afgørende for den økonomiske aktivitet i alle medlemslande og står for 56 millioner jobs på tværs af EU. Endelig peger rapporten på, at det indre marked faciliterer små virksomheders deltagelse i europæiske og globale værdikæder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum