Erhvervsministeriet

Troels Lund Poulsen udpeger ny bestyrelse for Finansiel Stabilitet

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har udpeget en ny bestyrelse for Finansiel Stabilitet. Bestyrelsen har fået fire nye medlemmer, mens tre medlemmer fra den forrige bestyrelse er blevet genudpeget.

De nye medlemmer er: Bendt Wedell, Bente Overgaard, Anne Louise Eberhard og Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen.

Peter Engberg Jensen (formand), Bent Naur (næstformand) og Nina Dietz Legind fortsætter i bestyrelsen.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

"Jeg er meget tilfreds med den nye bestyrelse for  Finansiel Stabilitet bestående af erfarne erhvervsfolk, der har et stort kendskab til den finansielle sektor, og som har kompetencer til at løfte arbejdet med at sikre fortsat finansiel stabilitet i Danmark."

Den nye bestyrelse har holdt sit første møde den 3. august.

Finansiel Stabilitets formål er at medvirke til at sikre finansiel stabilitet i Danmark, særligt ved at restrukturere og afvikle finansielle virksomheder, hvis dette bliver nødvendigt. Finansiel Stabilitet varetager samtidig den danske indskyder- og investorgarantiordning via Garantiformuen. Garantiformuens formål er at yde dækning til indskydere og investorer i institutter, der er omfattet af Garantiformuens dækningsområde, i tilfælde af rekonstruktionsbehandling eller konkurs. 

Kontaktperson: Kim Bové, pressechef, tlf.: 91 33 70 15, mail: kkb@evm.dk.

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Regeringen sender lovforslag om udvidelse af de to testcentre for store vindmøller i Høvsøre og Østerild i høring11.12.2017 15:31pressemeddelelse

I dag sendes udkast til lovforslag om at udvide de to nationale testcentre for store vindmøller ved Høvsøre og Østerild i høring. Med lovudkastet udvides centrene med i alt fire nye testpladser. Dermed fremtidssikres den teknologiske udvikling, idet der gives mulighed for, at møllerne kan øges i højden. Centrene vil i fremtiden kunne rumme 16 testpladser, hvor det vil være muligt at teste avanceret teknologi og nye vindmølletyper.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum