Beskæftigelsesministeriet

Troels Lund Poulsen til Warrior Week for at støtte danske veteraner

Del

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen besøger i weekenden 2.- 3. juni 2018 veteran-arrangementet Warrior Week i Virginia Beach i USA, hvor også en række danske veteraner deltager.

Warrior Week er et årligt arrangement, der hylder veteranerne for deres indsats ved at give dem og deres familier nogle fælles oplevelser inden for bl.a. sport og musik og på den måde flytte fokus fra at være såret eller syg. Også i år deltager danske veteraner i Warrior Week.

Troels Lund Poulsen siger:

Jeg er glad for, at jeg kan støtte de danske veteraner ved sammen med dem at deltage i en del af Warrior Week. Veteraner i både USA og Danmark har sat deres liv på spil for vores vestlige værdier, og nogle af dem har betalt en høj pris både fysisk og psykisk. Den indsats skal vi anerkende og samtidig politisk sørge for, at vi bedst muligt støtter de danske veteraner, der kommer hjem fra krig med skader, som kræver behandling og eventuelt også erstatning.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen lancerede i september sidste år en veteranpakke, der skal sikre, at veteraner kan være trygge ved behandlingen af deres arbejdsskadesag.

Pakken indeholder bl.a. kortere sagsbehandlingstider, ret til en ekstra speciallægeerklæring (såkaldt second opinion) og en undersøgelse af, hvordan myndighederne lever op til regler og praksis på området.

Kontakter

Beskæftigelsesministeriets pressevagt: 51232830

Information om Beskæftigelsesministeriet

Beskæftigelsesministeriet
Beskæftigelsesministeriet
Ved Stranden 8
1061 København K

7220 5000http://bm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Beskæftigelsesministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Beskæftigelsesministeriet

Beskæftigelsesministerens kommentar til ledighedstallet for marts 20193.5.2019 10:12:40 CESTPressemeddelelse

Ledigheden i marts steg med 500 personer. Det svarer til en ledighed på 103.900 fuldtidspersoner. Dermed er ledighedsprocenten uændret 3,7 procent. Det viser den månedlige opgørelse fra Danmarks Statistik. Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen siger: - Ledigheden er fortsat på et lavt niveau og har trods lille stigning været faldende i en lang periode. Siden juni 2015 er der kommet 21.100 færre fuldtidsledige. - Selv om vi fortsat har lav ledighed og høj beskæftigelse, skal vi ikke bare læne os tilbage og tro, at den hellige grav er vel forvaret. Tværtimod skal vi bruge de gode tider til at få alle med. Derfor er jeg meget glad for, at Folketinget netop har vedtaget at rydde ud i de mange stive regler og proceskrav på beskæftigelsesområdet til gavn for ledige og samfundet. - Samtidig har vi tidligere på ugen igen offentliggjort en ny rangliste over kommunernes indsats, så alle kan se, hvor gode de hver især er til at få folk væk fra offentlig forsørgelse. Jeg vil gerne opfordre ko

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum