Erhvervsministeriet

Troels Lund deltager i eksportfremstød i USA

Del

60 danske virksomheder har kronprinsparret i front i stort fremstød for dansk eksport til USA.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen følger i dag med kronprinsparret og miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen på et stort eksportfremstød i USA.

Målet er at promovere danske virksomheder inden for en række af Danmarks styrkepositioner - bæredygtighed, healthcare, landbrug og fødevarer samt den maritime sektor. 60 danske virksomheder deltager i fremstødet de næste fire dage i henholdsvis Washington og Boston.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

- Jeg er glad for at kunne være med til at promovere nogle af Danmarks dygtigste virksomheder i USA. Danske virksomheder har rigtigt meget at byde på – især inden for de fire sektorer, besøget hér fokuserer på. Det har samtidig enorm værdi, særligt i USA, at kronprinsparret går forrest i sådan et fremstød. USA er i dag Danmarks tredje største eksportmarked, og spiller derfor en afgørende rolle for at skabe vækst og job herhjemme.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen deltager på turen i en række arrangementer, der har til formål at styrke båndene mellem Danmark og USA. Det kommende præsidentvalg i USA gør besøget ekstra vigtigt, mener erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

- Den globale frihandel er forudsætningen for den velstand vi, og mange andre lande oplever. Det er derfor bekymrende, at der i den amerikanske valgkamp tales så meget om at begrænse USA’s samhandel med andre lande. Jeg håber, at vi med eksportfremstød som dette kan bidrage til, at danske virksomheder får et solidt fodfæste i USA, siger erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

Pressekontakt: Kim Bove, mail: kkb@evm.dk tlf: 0045 9133 7015

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Regeringen sender lovforslag om udvidelse af de to testcentre for store vindmøller i Høvsøre og Østerild i høring11.12.2017 15:31pressemeddelelse

I dag sendes udkast til lovforslag om at udvide de to nationale testcentre for store vindmøller ved Høvsøre og Østerild i høring. Med lovudkastet udvides centrene med i alt fire nye testpladser. Dermed fremtidssikres den teknologiske udvikling, idet der gives mulighed for, at møllerne kan øges i højden. Centrene vil i fremtiden kunne rumme 16 testpladser, hvor det vil være muligt at teste avanceret teknologi og nye vindmølletyper.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum